Napisano 13 Listopad 200816 l Ostatnio takie coś wymodziłem. cały czas się uczę. liczę na dużo komentarzy i podpowiedzi. umieszczaam to tu, a nie w renderach testowych bo tam bu umarło śmiercią zasypanego posta po jednym dniu:) a tu może dostane więcej rad. max-vray-ps edit: usunałem wersje z DOF-em, rzeczwiscie byla do dupy pozdrawiam. Edytowane 13 Listopad 200816 l przez Orangegraphics
Napisano 13 Listopad 200816 l ten DOF totalna klapa. Troszke imo za wysoko kamera, jest problem z kadrami. Są nieciekawe. No i podłoga. jakiś mały bump by się przydał.
Napisano 13 Listopad 200816 l Bardzo ładny render, czysto. Z tego co widzę to jest naprawdę OK, tylko przydało by się poprawić te kadry. Bardzo fajny żyrandol :D czy co to tam jest.
Napisano 13 Listopad 200816 l DOF straszny, widac ze w poscie, strasznie ostre krawedzie wyszly, gdzieniedzie widac ze sie rozjezdza. Wzorek na scianie strasznie mieni sie w oczach, ale chyba tak mialo byc. Bump na podlodze by sie przydal, albo moze ladny spec map.
Napisano 13 Listopad 200816 l plus ta sciana to khm khm nie wyszla troszke :) Mozna dostac padaczki od samego patrzenia, ogolnie jezeli o sam projekt to chaos straszny, materialy jakby nie przemyslane, no i zaslony sa jakby wybrudzone. A o zyrandol mozna sobie glowe oberwac ;) No i ten kwiat pasuje jak ... ;) Ogolnie spoko swiatlo ale trzeba jeszcze nad tym posiedziec a bedzie dobrze :)
Napisano 13 Listopad 200816 l Oprócz dofa, tapety na ścianie która niszczy oczy i problemów z aa to podoba mi sie. Ciężko zrobić ładny kadr mając tak wysoko kamerę.
Napisano 13 Listopad 200816 l Autor świerszcz odbiore to jako pochwale i komplement;] tomuś- to co zrobic z aa? padlo tylko na tej zasranej scianie.;/ dzieki wszystkim. wywalilem tego DOFa;]