adek Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Pewnie wiele osób zauważyło, że coś ostatnio gorzej działa pobieranie statusów gadu gadu i wyświetlanie ikonki przy avatarze. Ikonka zostanie zamieniona na statyczną grafikę (gif) i nie będzie pokazywała aktualnego statusu. Myślę, że ten ficzer można sobie darować a zyskać na szybkości działania i wczytywania wątków. 1
piotrek Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Bardzo dobrze. Szybkość działania forum priorytetem! ;)
JmTm00 Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 :D indeed....kto chce sam sprawdzi....wszak dała bozia rączki ;) ;) Danke for speed boost
adek Napisano 13 Listopad 2008 Autor Napisano 13 Listopad 2008 Wkrótce będzię ogólnie szybciej bo w drodze jest nowy serwer z czeterokrotnie większą ilością RAMu :)
!Ewert Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Bardzo dobrze! Adek a co myślisz o tym co pisałem na propozycjach ?;)
mirach Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Wg mnie dobrze, pare razy mi zwisalo odswierzanie watku, a FF pokazywal ze czeka na status gg wlasnie. Wole dzialajace forum niz ten ficzer.
floo Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 dobry wybór... jestem jak najbardziej za szybszym serwisem, bo człek często otwiera po kilka wątków i czeka na status... podziękował!!! ;)
Rekomendowane odpowiedzi