Arsan Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Moja ostatnia praca w Blenderze. Nie mogłem zrealizować pomysłu w kuchni więc przeniosłem się z projektowaniem do komputera. ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 hehe..pomysłowe. Nie pasuje mi bump na drewnie i materiał wiśni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Chrzanić materiały, ładny obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 jakby posiedziec troszke dluuzej to byla by ciekawa scenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Świetne wejście na forum. Dopiero co żeś się zarejestrował i już nas czymś takim raczysz! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Widze ze nie tylko ja lubie roboty kuchenne :) Bardzo fajna pracka, troszke mi nie pasuja widelce jako nogi, ale to juz kwestia gustu. Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Taki wypasik w blenderze, a jednak się da... Super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Robi wrazenie. Fajny pomysl, dobry model i materialy wcale nie takie najgorsze ba powiem ze nawet ladne. Wogole render sie dobrze prezentuje nic tylko pochwalic za kawal dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsan Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Dzieki za uwagi - kurcze nic sie nie da Was oszukać wszystko widzicie :) myslalem ze nikt nie bedzie widzialal ze wisnie nie mają tekstury i ze jeszcze mozna jeszcze dopracowac ale troche mi czasu zabraklo i pewne rzeczy odpuscilem. Zawsze mam nadzieje ze nastepny bedzie lepszy od tego co zrobilem wiec zabieram sie do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Że pszczółka mi się podoba już ci pisałam na blenderowni, ciekawa jestem co będzie następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Pomysl swietny, podoba mi sie atmosfera i dynamizm sceny. Wszystko dobrze sie ze soba komponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 fajny pomysł, jedynie tło mi nie pasuje a tak dobre modele i ładne materiały czekamy na następne prace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 serwus :) fajne, podoba mi sie :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi