adek Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Na łamach seriwus Trailer Addict można obejrzeć pełną wersję shorta "Presto" studia Pixar. Film ten był wyświetlany przed projekcją filmu Wall-E w kinach. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=412
prrrszalony Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Świetnie zrealizowali to przechodzenie przez kapelusz! Przyjemny filmik, uśmiałem :D
floo Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 świetne... ;) jak dla mnie rewelacja... :D ruchy są genialnie oddają przekaz emocji... ;)
Temporal Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Co tu powiedziec rewelacja. Piekna grafa super animacja no i pomimo tego ze jestem starym zrzeda i nic mnie praktycznie nie rusza w tym przypadku naprawde milo sie to ogladalo. Bylo dosc zabawnie i czasami malo przewidywalnie a to bardzo cenie w takich filmikach. Baba nie jestem ale musze to powodziec kroliczek przeuroczy az chce sie przygarnac :P. Dobra koniec slodzenia kazdy wie ze to i tak gow... super jest :D.
Rekomendowane odpowiedzi