Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

f742ff7b83726193med.jpg

c22c968a215b3827.jpg

47508b9c0aa84eb2.jpg

Witam wszystkich.

To moje drugie auto, wiec prosze o laskawy wymiar kary :)

Mialem jeszcze konczyc caly smietnik na bagazniku typu namioty itp ale juz troszke mi sie znudzilo dlubanie. Siatka po kasacji historii wiec raczej nie ma sie czym chwalic ;P

Pozdrawiam

Edytowane przez ptaszek
  • Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model i render fajny ale zmien perspektywę zeby model wygladał bardziej realistycznie, bo teraz wygląda troche na zabawkę, głównie przez takie ustwienie kamery.

Napisano

Drugi kadr o niebo leprzy :) Dosc fajnie wygląda ale to tlo... nie muwie ze zle ale moze by tak palme? albo piramidke? nie wiem troszke pustawo :)(zmniejsz dofa:) ) Pozatym to miud :=]

Napisano

Piękny model auta, świetne tekstury, super piach. Może tylko na drugim ta chmura za mocno wypalona i flara na trzecim niepotrzebna, ale ogólnie super. 2 ujęcie bardzo fajne.

Napisano

Środkowy render najlepszy z tych trzech. Podoba mi się nawet kadr, fajnie wygląda, mimo nieudanych textur wnętrza. Poprawiłbym również światło, jak dla mnie daje za ostre cienie (zrób to tak aby były bardziej rozmyte). Nie podoba mi się ten kamień pod autem, a tło sceny troche za nudne ( dorób jakiś roślin czy oaze).

pozdro snajper

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności