ortheza Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) No i FINAL: -------------------------------------------------------------- Nie wiem czy jury mnie nie wyrzuci ale licze na to ze dam rade skonczyc przed dedlajnem :-) Edytowane 30 Listopad 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Klimat świetny! Jeśli zachowasz prostotę i te deformacje w trakcie rozwoju pracy, to masz mój głos! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 oo, fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proto Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Dodaj jeszcze zamglona atmosfere i smugi swiatla, ktore uciekly w stosunku do szkicu i bedzie pelen wypas :). Kilmat jak z filmow Del Toro :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 no i skonczylem, w pierwszym poscie finalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Jak dla mnie bombastyczne. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 oho, fajnie to przyciemniłeś na końcu. niesamowity pomysł na światło, w tej scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Ibanez Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Prawie jak Beksiński:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi