adek Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Zapraszam do przeczytania nowego artykułu, który w Polsce będziecie mieli okazję przeczytać tylko na łamach Max3D.pl: wywiad z Angusem MacLane’em - reżyserem krótkometrażowego filmu Disney/Pixar BURN-E. Sam film BURN-E ukazał się 25 listopada jako ekskluzywny dodatek do wydania filmu „WALL-E” na DVD i Blue Ray. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=428
Kusanagi Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 probowalem przeczytac ale za dlugie i za nudne jak dla mnie ;(
kengi Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 przeczytalem twoj komentarz trawoniszczycielu i pomyslalem... eee malkontent... zaczalem czytac i w polowie przestalem... nuda straszna rzeczywiscie. :)
SYmek Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 To samo z shortem... Gdyby nie piksarowski look, nie byłoby czego zbierać.
floo Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 nawet udało mi się doczytać do końca, choć jak dla mnie do mało konkretów...
sanki Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 najgorszy chyba jak dotąd piksarowski short
Ania Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Filmik trochę bez pomysłu (albo pomysły wzięte prosto z walle)
Rekomendowane odpowiedzi