Beatou Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 (edytowane) Detektyw Jake od dłuższego czasu poszukiwał tego hackera.. 22.09.2086.. przemierzał doki i magazyny portu Chiba. Kilka godzin zajęło mu wybadanie patroli wokół starych magazynów. Wszystkie tropy prowadziły do grupy starych doków w północnej strefie wyłączonej z użytku. Gdy dotarł do magazynu 07 zauważył ją.. Szykowała się do "zanurzenia". Poczeka aż się podłączy...wtedy przez chwilę będzie bezbronna. Zaatakował.. przestrzelił kapsułę, podejrzana wypłynęła razem z żelem chłodzącym wijąc się w gąszczu kabli.. nie było sensu odczytywać jej praw.. maszyny nie maja praw.. jeden skuteczny strzał unieruchomił podejrzaną. Po kilku minutach nadjechało wsparcie. Jake nadal stał wpatrując się w losowy punkt... nigdy nie dowie się czy to nie była kopia, czy haker podstawił to ciało... technicy zabiorą ją a on podąży za kolejnym cyberterrorystą. link do wip'a http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=51459 sporo sie nad tym nasiedziałem.. od lipca w sumie z przerwą do listopada heh.. wszystko w wipie jest objaśnione jakby ktoś chciał się zagłębić. soft 3d max 2009 + vray + photoshop. Edytowane 30 Listopad 2008 przez Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 panienka za bardzo się błyszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 jest mokra od tego zelu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 polecam, zmoczyć referkę i zobaczyć ta wygląda jak zrobiona z fajansu - nic nie poradzę że mam takie odczucia, skóra inaczej odbija światło - nawet mokra palce w ręce po prawej stronie bardzo dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 trzeba było powiedziec to w wipie ;) i to nie jest ludzka skóra tylko syntetyk ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Wygląda oldshoolowo. tak 10 lat wstecz mniej więcej. Najsłabiej chyba wyszły shadery. w większości słabe jednolite i nieciekawe. Przydały by się mapki do reflection, glossa, normal mapy, juz nie wspominając o displejsie. Z modelami jest juz troszkę lepiej ale też bez cudów. Te rury, poręcze jakoś tak dziwnie bez sensu i pomysłu powyginane. Lasce piersi sterczą do góry mimo tego ze leży martwa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 komp mi nie łyknal wiecej tekstur ;) mialo wygladac tak oldschoolowo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ford Prefect Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 (edytowane) Podoba mi sie bardzo, klimat jak z Neuromancera, którą to książkę bardzo lubię ;) Co do żelu - imho nie ma się co czepiać, to nie to samo co mokre ciało. Co do uwag - być może detektyw zbyt mało cyberpunkowy. edit @ lis: no przecież ona jest sztuczna to i piersi też ;] Edytowane 30 Listopad 2008 przez Ford Prefect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Właśnie o to mi chodziło jak oglądałem twojego wipa=) Mniejsza o modele - najważniejszy jest klimat a ten mi się bardzo podoba.Można się czapiać ale nie wszyscy od razu strzelają scenki jak fotki. Gratulacje skończonej scenki=) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szulecki Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 no klimat i opis oldchoolowy - stara dobra scena 3d. pamiętam, jak byłem dzieckiem to robiłem wielkie gały i donośne, na ile mi moje małe płuca pozwalały - WOW! teraz to wspomnienia. i tak widzę tę pracę. jako takie mgnienie z przeszłości. plus klimacik rodem z philipa k. dicka. mniam. jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szulecki Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 teraz jak sobie czytam WiPa, to myślę, że tak jak mówiłeś Beatou - chyba bardziej by tu pasował detektyw w kapeluszu i płaszczu - taki typowy noir by się zrobił, ale tak też jest ok w sumye. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Dzieki wszystkim ;] po komentarzach wnioskuję że udało mi sie osiagnac zamierzony efekt ;] Następna scenka może troche mniej oldschoolowa ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 No "nawet" wybrnąłeś z tą fabułą. :P Powodzenia z następną pracą ;] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi