Napisano 1 Grudzień 200816 l Taki projekt teraz robimy. W zasadzie już prawie skończony więc wrzucam tylko żeby pokazać:
Napisano 1 Grudzień 200816 l Schludnie i przejrzyście...Wkradł się błąd przy garnki rystykalne. Pozdro
Napisano 1 Grudzień 200816 l no, to jest naprawde gites, kolorystyka jaką lubie, przejrzystosc, super, jedyna mała podpowiedz to moze ten czerwony box "twoj koszyk" taki duży, może to rozszerzyc zeby wysokość zmniejszyc?
Napisano 1 Grudzień 200816 l No schludny wpadający w oko design. Bardzo fajny. Jestem ciekaw jak wybrneliście z prezentacji pojedynczego produktu z opisem.
Napisano 1 Grudzień 200816 l Autor No schludny wpadający w oko design. Bardzo fajny. Jestem ciekaw jak wybrneliście z prezentacji pojedynczego produktu z opisem. bardzo prosto. Opisu nie ma. Bo niby co tu opisywać? Dodam jeszcze, że zdjęcie też ja robiłem :)
Napisano 1 Grudzień 200816 l Autor bez błysku. dwa dni czekałem na pogode w ogródku. W biurze mamy taki stolik z białego szkła. Na nim postawiliśmy toto, aparat na statyw. CYK i jest zdjęcie :) Potem pokaże wam do tego stronę reklamową do tego sklepu. Tam zdjęć jest więcej.
Napisano 2 Grudzień 200816 l Teraz mi się rzuciło w oczy, że filiżanki są ciut ciemniejsze od dzbanka i cukierniczki ;P
Napisano 2 Grudzień 200816 l Autor są ręcznie malowane więc bez takich komentarzy :D Nie jest to przecież moja wina :D
Napisano 5 Grudzień 200816 l Tego nie twierdzę :) Ale może w takim razie warto byłoby o tym wspomnieć na stronie?