sand Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Taki projekt teraz robimy. W zasadzie już prawie skończony więc wrzucam tylko żeby pokazać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Schludnie i przejrzyście...Wkradł się błąd przy garnki rystykalne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 hah. ze taki błąd złapałeś! :) Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 No na prawdę wyśmienicie się prezentuje. Good work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 no, to jest naprawde gites, kolorystyka jaką lubie, przejrzystosc, super, jedyna mała podpowiedz to moze ten czerwony box "twoj koszyk" taki duży, może to rozszerzyc zeby wysokość zmniejszyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Jak wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 No schludny wpadający w oko design. Bardzo fajny. Jestem ciekaw jak wybrneliście z prezentacji pojedynczego produktu z opisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 hah. ze taki błąd złapałeś! :) Dzięki. A psze Cię bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 No schludny wpadający w oko design. Bardzo fajny. Jestem ciekaw jak wybrneliście z prezentacji pojedynczego produktu z opisem. bardzo prosto. Opisu nie ma. Bo niby co tu opisywać? Dodam jeszcze, że zdjęcie też ja robiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 No zdjęcie fajne :) Używałeś jakiegoś ciekawego światła? czy sam błysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 bez błysku. dwa dni czekałem na pogode w ogródku. W biurze mamy taki stolik z białego szkła. Na nim postawiliśmy toto, aparat na statyw. CYK i jest zdjęcie :) Potem pokaże wam do tego stronę reklamową do tego sklepu. Tam zdjęć jest więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Teraz mi się rzuciło w oczy, że filiżanki są ciut ciemniejsze od dzbanka i cukierniczki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 są ręcznie malowane więc bez takich komentarzy :D Nie jest to przecież moja wina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Tego nie twierdzę :) Ale może w takim razie warto byłoby o tym wspomnieć na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi