Napisano 1 Marzec 200421 l Ten temat zamieszczam czysto z ciekawości:P. Czy ktoś słyszał kiedykolwik o możliwości wyświetlania w Windowsie dwóch kursorów na ekranie (oczywiście posiadając jednocześnie myszkęi tablet):)?? Domyślam się, że to raczej mało możliwe ale cóż... Pewnie zastanawiacie się po co właściwie komuś dwa kursory, ale jednak np. dla mnie to byłby po prostu wypas - jestem prawo ręczny (czyli pióro od tableta w prawej dłoni) lecz myszkę prawie zawsze trzymam w lewej dłoni:P. Pomyślcie sobie jakby to wszystko podniosło wydajność pracy:)
Napisano 1 Marzec 200421 l Ja zwykle lewa reka pykam skroty klawiaturowe. To dopiero podnosi wydajnosc!
Napisano 1 Marzec 200421 l A umiesz patrzeć się w 2 różne miejsca na raz? ;) Tak jak powiedział Drug. Skróty klawiszowe to podstawa.
Napisano 1 Marzec 200421 l widzialem kiedys taki filmik gdzie pokazywali urzadzenie,ktore posluguje sie dwoma kursorami. Były dwie myszki. Jedną przesuwało sie jakiś szablon z prostokątami, kołami i czyms tam jeszcze, a drugą sie malowalo, opierajac sie wlasnie o ten szablon. Coś jak rysowanie na zwyklym papierze od linijki czy kątomierza roznych wzorow. Osobiscie uwazam ze to debilna rzecz
Napisano 2 Marzec 200421 l Do zestawu dawali specjalny podajnik doustny do tego typu rzeczy wiec nie ma problemu hyhy.