Shadow_44 Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Moj 3ds ma dziwna przypadlosc, czasami zdarza mi sie ze jesli jakis obiekt chce edytowac (edit mesh), to zamyka mi sie i to duzo szybciej niz przy kliknieciu na [X] zazwyczaj tak ie dzieje czy chce edytowac vertex, klikam na edit vertex i juz go nie ma. Nie wyświetla zadnego błędu. Czy komus zdarzylo sie cos takiego?
kru Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 niech zyje windows :D niech nam zyje wielki bill :D
Shadow_44 Napisano 2 Marzec 2004 Autor Napisano 2 Marzec 2004 reinstalacja juz kolejny raz, to nie pierwszy raz mi sie zdarza niestety, i co lepsze nie za kazdym razem. dziwne bo przy 4.2 tez czasami mi robil takie numery. Mam WinXP Pro, dziala stabilnie. Procek duron 700 nie krecony, 256 MB ramu. Dziwne bo tylko przy tej opcji jakos sie wylacza. Zastanawiam sie nad bledem samego maxa, ale pewnie niewielu ludzim sie to zdarza.
SansSerif Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 oi tak juz bywa z maxem. kiedys w readme sam producent opisywal ze trzeba sie przyzwyczaic. przyczym moze byc wiele: za wolny procesor, padniety ram, kiepski crack :)
Gotham Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 256MB RAM, XP i Max? Hmmmm..... Przeinstaluj lepiej system... Jak nie zamierzasz dokupywać RAMu to może nawet na NT4.0.
SansSerif Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 ej panowie na xp p4 ht 2.8 1gb ram tez tak bywa.
3,14-ter Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 niedoczytałem ze masz xp-eka. Ja taki problem miałem na 98SE (praktycznie przy kazdym przełaczeniu sie na vertex w edit mesh) Teraz wrzuciłem sobie wina 2K i problem zniknał
sinkit Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 JA MAM XP I MI DZIALA OK ALE TU BY SIE JAKIS PROGRAMISTA ZDAL, NIESTETY JA JESTEM ZIELONY (JAK WE WSZYSTKIM):)
Rekomendowane odpowiedzi