Morphe Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 (edytowane) Pare ujec takiego domku, pojawialy sie ujecia w testowych, wkoncu skonczylem uznalem ze dodam tu... mam nadieje ze nie jest najgorzej :) Dorzucam wersje jesiena zby nie bylo zastrzezen co do lisci :P Edytowane 5 Grudzień 2008 przez Morphe
Filip Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Witam Super wizka, zieleń jeszcze lepsza, tylko te zółty koles jakis taki nie wymiarowy i na pierwszej fotce mu sie reka wyprostowała za bardzo, albo mis sie wydaje.
Eden-3d Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 za krotka ma ta reke kolo w zoltym, albo to tylko tak wyglada, cos z tym niebem mi nie pasuje
jarross Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Technicznie super. Jak dla mnie przeładowana zieleń (dom tonie w tym wszystkim) i dziwny tynk, jakiś taki nienaturalny, chyba zbyt duży bump. Ale ogólnie b. fajne.
Tores Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 No ładnie, ładnie tylko nie wiem czemu robisz jesień na podjeździe gdy lato w pełni. Nie pasują mi ostre krawędzie ścian przy tym tynku chyba że ściana jest tak pomalowana. Kolo w żółtym kiepską pozę zrobił do zdjęcia :).
!Ewert Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Ogolenie to jest wizka wyj***ana w kosmos, ale że to Ty to Ciebie po krytykuje! ;D 1. Tynk- nie podoba mi się, z bliska wygląda jak był nasiąknięty wodą i bąble się robiły. 2. Drzewo lewituje na 3 renderze ! 3. Auta mają niemieckie blachy! :D 4. po co koleś stoi przy tym grilu jak ona się nie pali? 5. ogolne wrażenie moje jest takie że na dworze jest bardzo ciepło..a mimo to widze opadniete liście na ziemi. dziwne No prosze wiecej nie znalazłem rzeczy które mi nie pasują. Ale ja to czepielski jestem..;)
Morphe Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Napisano 5 Grudzień 2008 BM 1- nie wiem jakso fajny tynk chcialem, taki przysedl mi do glowy heh, coz bywa ;) 2. shit 3. a to nie widziales ze niemiecki rod nas wykupuje? 4. rozpakowal i teraz mysli ( o ku@$# nie kupilem wegla) 5. a tyco na syberi? nie wiesz ze teraz u nas jesien to nawet i 17 stopni;)
floo Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 ogólnie mi się podoba, choć pewnie spece od wizek zauważą błędy... GRATULUJE ukończenia! Pozdrawiam! //Floo P.s. te auta to chyba trefne są:P
Neiraa Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Uff...az mi kapcie spadły.. Ty to potrafisz Morphe, nie wiem czy usiąść i płakać z zachwytu czy z zazdrości..o_O zwłaszcza ten obrazek z winkem przy basenie, nic to, że woda dziwna, ale klimat jest wspaniały!
suspenzo Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Super praca. Bardzo klimatyczne widoki, dopracowany detal. GRATULACJE.
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 ale koślawy ten żółty gostek z drugiego rendera
Morphe Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Napisano 20 Grudzień 2008 oj tam - co zrobisz, taki sie urodzil ;)
adam_m Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 Ujęcie z basenem bardzo fajne. Texturkę drewna bym poprawił, bo wygląda jak okleina. Zielsko w czym robione?
Mario Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 Witam, Nie ma co się czepiać że ludzie 3D są dziwni. To jest tylko wizka która i tak sama w sobie jest już dziełem. Wykonanie pierwsza klasa. Fajnie że dbasz o najmniejsze szczegóły o zieleni już nie wspomnę. Dobra robota Pozdro
Gość Savoy Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 renderki technicznie super ale lukier (kolory) wyłazi bokami ....
Rekomendowane odpowiedzi