Napisano 6 Grudzień 200816 l Promocja elektronicznego magazynu poświęconego grafice komputerowej IT'S ART. Numer ósmy tego e-magazynu można przez ten weekend pobrać z oficjalnej strony za darmo (w wysokiej rozdzielczości). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=438
Napisano 6 Grudzień 200816 l wie ktoś jak się do tego dobrać... :P bo mnie to jakoś nie bardzo wychodzi... :P
Napisano 6 Grudzień 200816 l Jedziesz Add to cart > Check out > podajesz mejla i dostajesz na niego hasło i linka > link > haslo > dl
Napisano 6 Grudzień 200816 l marmon dzięki za potwierdzenie, nie działało bo testuje sobie ostatnio Chrome i nic nie pokazywało(to samo co reaver), a dopiero firefox otworzył co trzeba... :)
Napisano 6 Grudzień 200816 l Boszzzz.... jaki żal.... kiedyś się pisało strony 'IE only', teraz 'FF only', Opera nie pokazuje, Chrome nie pokazuje, IE nie pokazuje, zaraz Safari sprawdze, choć mogę przewidzieć co będzie... ...:::EDIT:::... No i sprawdziłem - bez zaskoczenia... safari też nie wyświetla Edytowane 6 Grudzień 200816 l przez streaker
Napisano 6 Grudzień 200816 l Dobrze że nigdy mi nie przyszło do głowy żeby to kupować bo widze że bym żałował.
Napisano 7 Grudzień 200816 l www.zenada.pl - taki adres powinni mieć. nie da sie ściągnąć jak się nie ma jedynej słusznej przeglądarki FF... poprostu żal d... ściska.