adek Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Promocja elektronicznego magazynu poświęconego grafice komputerowej IT'S ART. Numer ósmy tego e-magazynu można przez ten weekend pobrać z oficjalnej strony za darmo (w wysokiej rozdzielczości). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=438
floo Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 wie ktoś jak się do tego dobrać... :P bo mnie to jakoś nie bardzo wychodzi... :P
marmon Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Jedziesz Add to cart > Check out > podajesz mejla i dostajesz na niego hasło i linka > link > haslo > dl
reaver Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 a już widzę, pod Operą mi się nie wyświetlało
floo Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 marmon dzięki za potwierdzenie, nie działało bo testuje sobie ostatnio Chrome i nic nie pokazywało(to samo co reaver), a dopiero firefox otworzył co trzeba... :)
streaker Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 (edytowane) Boszzzz.... jaki żal.... kiedyś się pisało strony 'IE only', teraz 'FF only', Opera nie pokazuje, Chrome nie pokazuje, IE nie pokazuje, zaraz Safari sprawdze, choć mogę przewidzieć co będzie... ...:::EDIT:::... No i sprawdziłem - bez zaskoczenia... safari też nie wyświetla Edytowane 6 Grudzień 2008 przez streaker
FF Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Dobrze że nigdy mi nie przyszło do głowy żeby to kupować bo widze że bym żałował.
marmon Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 FF only, duzo zachodu o nic taki sobie ten magazyn
Loki Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 www.zenada.pl - taki adres powinni mieć. nie da sie ściągnąć jak się nie ma jedynej słusznej przeglądarki FF... poprostu żal d... ściska.
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 ze sztuką ma to nie wiele wspólnego
Rekomendowane odpowiedzi