Shegy Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Witam, pracowałem ostatnio nad stroną dla dj-a, stronka zrobiona będzie we flashu ale na razie z losowych przyczyn projekt czeka, wrzucam więc na pożarcie layout. Ogólny zamysł: Strona prosta ale w miarę efektowna, Top animowany z animacją zarówno tych falek jak i equalizera zsynchronizowaną z muzyką. Reszta standardowa z jakimś fajnym efektem pojawiania treści, jeszcze nie wiem jakim. Link do layoutu: http://www.shegy.nazwa.pl/wen_kroy_lay.jpg k&k mile widziane Pozdrawiam Shegy
torm Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 Kolorystyka moim zdaniem na plus, ale trochę za ciasno, może jak zdejmiesz AA z tekstu to pomoże.
polon Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 strona sama w sobie nie wygląda źle, ale tak projektowało sie ładnych pare lat temu, teraz strony wyglądają inaczej, poszperaj po timbalandach i innych ice-cube'ach, moze to cie nakieruje na strony ludzi z branży (uprzedze pytania, odróżniam mc od dj)
n0xx Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Stronka ma potencjal :] Podobaja mi sie te wielkie sluchawy na gorze ale menu nie pasuje do nich. A gdybys tak menu wrzucil pomiedzy te sluchawy ?
Liber Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Czcionka w menu za duza, dane kontaktowe powinny byc tak zrobione aby mozna bylo je latwo skopiowac. Ksywa dja powinna byc lepiej widoczna.
Orzelek Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 ładnie ale poczułem się jak w wehikule czasu... Koniec lat 90'
Rekomendowane odpowiedzi