SWRSC Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Hey, Jako że jestem obecnie w wawie, przyszło mi do głowy, że moglibyśmy się jakoś spotkać na małym meetingu urodzinowym (tak, mam dzisiaj urodziny i oczekuje życzeń!). Kwestia lokalu - ktoś musi coś zaproponować bo ja nic tutaj nie znam. Aha - dla formalności: bez prezentow! Dla każdego browarki za free od Świerszcza. Ktoś chętny? Wiem, że troszke późno pisze jak na taki plan, wiec jak nie wypali to trudno. W razie czego kontakt: 503 170 356
claude Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Wszystkiegooooo Najjjjjj..... - nie umiem składać życzeń!!! Szkoda, że mam roboty do zaj.. bo bym zobaczył najlepszego wizkaża na forum! Ja bym polecił bary w okolicy Nowego Światu. Chyba druga czy trzecia brama idąc od ronda de Gola skręca się w prawo i tam w głębi jest całe zagłębie barowe - Cafe fajka, Pewex itp...
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Swierszczu dzisiaj koncze o 20 jak cos mozemy sie spotkac ;) tylko ze ja chce postawic Ci piwo ;)
prrrszalony Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Dla mnie za daleko, ale łap urodzinowego buziaka :* (do odebrania na miejscu :P)
tweety Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 no żebyś dał chociaż wczoraj znać to bym sobie inaczej ułożył wieczór a tak... pupa zbita :( Ale żeby nie było to najlepszego Świerszczu :) 100 lat i co tam sobie zechcesz ;) Pozdrawiam
Johny Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Zeby to w czwartek bylo :( no ale trudno... co robic? Wszystkiego najlepszego jeszcze raz :)
max_1989 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Najlepszego :* żeby wcześniej ... :P no niestety nie wpadne :\
SWRSC Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Jak na razie Klicek z Leru beda bankowo i moze Krzyhhh bedzie. Miski, zalujcie bo bede sie rozbieral na stole!
SWRSC Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 Jak nie jak tak! jak Leru na fajke wyszedl to sie rozbieralem. Krzyhhh i jego dwie dziewczyny potwierdza.
Rekomendowane odpowiedzi