Napisano 9 Grudzień 200816 l Hey, Jako że jestem obecnie w wawie, przyszło mi do głowy, że moglibyśmy się jakoś spotkać na małym meetingu urodzinowym (tak, mam dzisiaj urodziny i oczekuje życzeń!). Kwestia lokalu - ktoś musi coś zaproponować bo ja nic tutaj nie znam. Aha - dla formalności: bez prezentow! Dla każdego browarki za free od Świerszcza. Ktoś chętny? Wiem, że troszke późno pisze jak na taki plan, wiec jak nie wypali to trudno. W razie czego kontakt: 503 170 356
Napisano 9 Grudzień 200816 l Wszystkiegooooo Najjjjjj..... - nie umiem składać życzeń!!! Szkoda, że mam roboty do zaj.. bo bym zobaczył najlepszego wizkaża na forum! Ja bym polecił bary w okolicy Nowego Światu. Chyba druga czy trzecia brama idąc od ronda de Gola skręca się w prawo i tam w głębi jest całe zagłębie barowe - Cafe fajka, Pewex itp...
Napisano 9 Grudzień 200816 l Swierszczu dzisiaj koncze o 20 jak cos mozemy sie spotkac ;) tylko ze ja chce postawic Ci piwo ;)
Napisano 9 Grudzień 200816 l Dla mnie za daleko, ale łap urodzinowego buziaka :* (do odebrania na miejscu :P)
Napisano 9 Grudzień 200816 l no żebyś dał chociaż wczoraj znać to bym sobie inaczej ułożył wieczór a tak... pupa zbita :( Ale żeby nie było to najlepszego Świerszczu :) 100 lat i co tam sobie zechcesz ;) Pozdrawiam
Napisano 9 Grudzień 200816 l Zeby to w czwartek bylo :( no ale trudno... co robic? Wszystkiego najlepszego jeszcze raz :)
Napisano 9 Grudzień 200816 l Autor Jak na razie Klicek z Leru beda bankowo i moze Krzyhhh bedzie. Miski, zalujcie bo bede sie rozbieral na stole!
Napisano 10 Grudzień 200816 l Autor Jak nie jak tak! jak Leru na fajke wyszedl to sie rozbieralem. Krzyhhh i jego dwie dziewczyny potwierdza.