siwy Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Tores, dla mnie poza miejscowym zaszumieniem, przesadzonym sharpenem i tłem lekko odstającym od obrazka wygląda na prawdę dobrze.
naeq Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Nie dodaję jeszcze finałowego obrazka, ponieważ może jednak pod koniec coś zmienię... Edytowane 5 Styczeń 2009 przez naeq
Filip Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Mój finał, choć nie wiem czy jeszcze by nie podciągnąc w PS Edytowane 5 Styczeń 2009 przez Filip
naeq Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Filip - Ładnie :) ale odwzorowanie padło, głównie przez to że zrobiłęś taką wielką kuchnię. Finał: Kuchnia z inwencją własną, nie chciałem robić kopii :) Edytowane 5 Styczeń 2009 przez naeq
Filip Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Falcon - Dość ładnie, choć sufit z lekka ci sie spalił poza tym chyba w pośpiechu robiłes.
naeq Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Oj przyznam ze w pośpiechu, nie miałem czasu w ostatnich dniach. Najlepiej to bym jeszcze raz wyrenderował, ale niech będzie takie jak już jest :)
mkeruj Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Niniejszym ogłaszam koniec bitwy!!! Sonda zostanie założona jutro jak dotrę do pracy i wygospodaruję chwilę czasu. Jeśli ktoś ma jeszcze swoje wersje (pressenter coś wspominał) niech biegiem wrzuca. Jeśli nie usłyszę głosów sprzeciwu, umieszczę je w sondzie. t0m3k - następna bitwa rozpocznie się zaraz po wyłonieniu zwycięzcy niniejszej, czyli za jakieś 4-5 dni Loki - w regulaminie niestety zabrakło sformułowania o wrzucaniu finałów tutaj, przez co muszę ich szukać. PZDR mkeruj Edytowane 6 Styczeń 2009 przez mkeruj
Loki Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 trzeba w takim razie uściślić regulamin przed kolejną bitwą - tweety tu czasem zagląda może by mógł dopisać taką linijkę - na przyszłość było by szybciej. Fajne prace wszystkim wyszły, czekam na sądę niecierpliwie :)
naeq Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Mogę zając się regulaminem , ale pod waszym okiem by wszyscy byli zadowoleni.
mkeruj Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 Juz robię sondę, cierpliwości, mam słaby upload....
mkeruj Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 Zapraszam do sondy: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=55791
naeq Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Jak już po zawodach, wyślę wam jak mi wyszło po zabawie w PSie, jakie just for fun ( wiem, flara... :D ):
Filip Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Materiał na wyspie trochę straszy, niezbyt ciekawie byłoby z tego jeść:D.
Rekomendowane odpowiedzi