Napisano 5 Styczeń 200916 l Tores, dla mnie poza miejscowym zaszumieniem, przesadzonym sharpenem i tłem lekko odstającym od obrazka wygląda na prawdę dobrze.
Napisano 5 Styczeń 200916 l Nie dodaję jeszcze finałowego obrazka, ponieważ może jednak pod koniec coś zmienię... Edytowane 5 Styczeń 200916 l przez naeq
Napisano 5 Styczeń 200916 l Mój finał, choć nie wiem czy jeszcze by nie podciągnąc w PS Edytowane 5 Styczeń 200916 l przez Filip
Napisano 5 Styczeń 200916 l Filip - Ładnie :) ale odwzorowanie padło, głównie przez to że zrobiłęś taką wielką kuchnię. Finał: Kuchnia z inwencją własną, nie chciałem robić kopii :) Edytowane 5 Styczeń 200916 l przez naeq
Napisano 5 Styczeń 200916 l Falcon - Dość ładnie, choć sufit z lekka ci sie spalił poza tym chyba w pośpiechu robiłes.
Napisano 5 Styczeń 200916 l Oj przyznam ze w pośpiechu, nie miałem czasu w ostatnich dniach. Najlepiej to bym jeszcze raz wyrenderował, ale niech będzie takie jak już jest :)
Napisano 5 Styczeń 200916 l Autor Niniejszym ogłaszam koniec bitwy!!! Sonda zostanie założona jutro jak dotrę do pracy i wygospodaruję chwilę czasu. Jeśli ktoś ma jeszcze swoje wersje (pressenter coś wspominał) niech biegiem wrzuca. Jeśli nie usłyszę głosów sprzeciwu, umieszczę je w sondzie. t0m3k - następna bitwa rozpocznie się zaraz po wyłonieniu zwycięzcy niniejszej, czyli za jakieś 4-5 dni Loki - w regulaminie niestety zabrakło sformułowania o wrzucaniu finałów tutaj, przez co muszę ich szukać. PZDR mkeruj Edytowane 6 Styczeń 200916 l przez mkeruj
Napisano 6 Styczeń 200916 l trzeba w takim razie uściślić regulamin przed kolejną bitwą - tweety tu czasem zagląda może by mógł dopisać taką linijkę - na przyszłość było by szybciej. Fajne prace wszystkim wyszły, czekam na sądę niecierpliwie :)
Napisano 6 Styczeń 200916 l Mogę zając się regulaminem , ale pod waszym okiem by wszyscy byli zadowoleni.
Napisano 7 Styczeń 200916 l Jak już po zawodach, wyślę wam jak mi wyszło po zabawie w PSie, jakie just for fun ( wiem, flara... :D ):
Napisano 7 Styczeń 200916 l Materiał na wyspie trochę straszy, niezbyt ciekawie byłoby z tego jeść:D.