Napisano 27 Grudzień 200816 l Co prawda w Twoich wiadomościach pojawiły się informacje dot. Marka Denko jednak warto chyba napisać o nich również tutaj. Serwis 3DTotal.com przeprowadził wywiad z naszym słowackim kolegą, myślę, że dobrze kojarzonym przez użytkowników. Zachęcamy do przeczytania jak i zapoznania się z animacją Marka pt. "A.W.E.N". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=459
Napisano 27 Grudzień 200816 l AWEN bardzo dobry tylko to ostatnie zdanie jakby wyciete z kontekstu.. Swietny grafik :)
Napisano 27 Grudzień 200816 l Ma spore doświadczenie w branży. Szkoda tylko, że wszystko robi na bazie zdjęć (modele, tekstury).. choć trzeba przyznać, że jest w tym ekspertem.
Napisano 27 Grudzień 200816 l No poziom niesamowity , nie tak dawno rozmawialiśmy właśnie o pracach Marka Denko na ircu (zapraszam wszystkich ;]) . Mnie osobiście zabija "Buggy series" ;p
Napisano 30 Grudzień 200816 l nie wiem jak jest po słowacku mewa ale A.W.E.M od tyłu to mewa a jest ich tam co nie miara. Prace znam od wielu lat i są wyjątkowe IMHO
Napisano 3 Styczeń 200916 l Link do animki się skopałbył. ;) A co do Marka... no nie bez powodu jest jednym z Autodesk Masters. ;) Animacja świetna, daje do myślenia.