adek Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Co prawda w Twoich wiadomościach pojawiły się informacje dot. Marka Denko jednak warto chyba napisać o nich również tutaj. Serwis 3DTotal.com przeprowadził wywiad z naszym słowackim kolegą, myślę, że dobrze kojarzonym przez użytkowników. Zachęcamy do przeczytania jak i zapoznania się z animacją Marka pt. "A.W.E.N". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=459 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 AWEN bardzo dobry tylko to ostatnie zdanie jakby wyciete z kontekstu.. Swietny grafik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 cos linki sie kaszania, trzeba http usuwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Zabilo mnie jego portfolio ,Normalnie koles jest bogiem :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Ma spore doświadczenie w branży. Szkoda tylko, że wszystko robi na bazie zdjęć (modele, tekstury).. choć trzeba przyznać, że jest w tym ekspertem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 No poziom niesamowity , nie tak dawno rozmawialiśmy właśnie o pracach Marka Denko na ircu (zapraszam wszystkich ;]) . Mnie osobiście zabija "Buggy series" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 nie wiem jak jest po słowacku mewa ale A.W.E.M od tyłu to mewa a jest ich tam co nie miara. Prace znam od wielu lat i są wyjątkowe IMHO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Link do animki się skopałbył. ;) A co do Marka... no nie bez powodu jest jednym z Autodesk Masters. ;) Animacja świetna, daje do myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi