latos Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Witam. Zniknęły mi strzałki do przesuwania w danym kierunku teraz mogę przesuwać tylko odręcznie. Co mam zrobic aby one powróciły. Próbowałem Customize > Custom UI i nie pomogło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Co mam zrobic aby one powróciły. Poszukać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 o jak nieźle temat pod tematem o tych strzałkach ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4041 Przepraszam za kołopoty :( xD Pisał wtedy gdy ja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 na splash screen'ie maxa powinien być wielki napis "do not press X button (at least if you're a noob)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 Może od razu przed kupnem 3D's Maxa powinien być napis nie kupuj bo nie umiesz się obsługiwać więc to zostaw... Ty też pewnie miałeś takie problemy więc się nie wymądrzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Lepszy napis na forum: "Jestes początkujący? użyj przycisku SZUKAJ lub zajzyj do FAQ, bo napewno ktos mial juz taki sam problem co ty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi