Napisano 6 Marzec 200421 l a to takie ciekawe zamierzenie - pokazac cos co ma jednoznaczne zastosowanie - inaczej zbior obrazkow (odkuzylem je na kompie podczas posesyjnego sprzatania ;) milego ogladania ;)
Napisano 6 Marzec 200421 l Autor i jeszcze takie.... hmmm szkoda ze mi sei tak skompresowaly hehe pozdrwaiam miki
Napisano 6 Marzec 200421 l bardzo fajne... podoba mi sie :) ciekawy pomysl... najlepsze sa: 1, 2, 6 i 7 (oczywiscie moim skromnym zdaniem)
Napisano 6 Marzec 200421 l Autor aniamccji niestety nie bylo ;) bo nie taskie bylo zalozenie - to mialy byc po prostu obrazki ...materialne... na papierze
Napisano 6 Marzec 200421 l Hmmm....powiedz...ten DoF byl robiony wmaxie za pomoca Blura pendzlowego prawda?:) bo nie uwierze ze jest z Maxa:P pozdr
Napisano 6 Marzec 200421 l Autor Pablo: ha!! tak to jedna tylko poprawka ;) w foto sklepie ten DoFik, reszta jest juz czysto z maxksia
Napisano 6 Marzec 200421 l Autor tylko to nie blur z pendzla, a gauusian blurr na roznych warstach z rozna intensywnoscia rozmycia ;)
Napisano 6 Marzec 200421 l Originally posted by Master Kiełbaster Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :) Master: to sa rurki CO, a nie KAN :) Bardzo ladny zestaw - zacieralem raczki, ze to animka !!! A tu niespodzianka - still\'e ! Prosty pomysł, kapitalnie wykonany. Robi swoje ta dynamika obrazu, az sie ma ochote \"wleciec\" z kamera w gaszcz takich rurek!!! Bardzo mi sie! :) pozdr Marek
Napisano 7 Marzec 200421 l te przestrzenne robią większe wrazenie, prostota nie zawsze musi znaczyc \"kicz\", a troszke to trąca.. przynajmniej flar juz nie dodawaj. są \"śliczne\" :)
Napisano 7 Marzec 200421 l Originally posted by Master Kiełbaster Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :) Raczej co jak w temacie
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor to sa ksztaltki akurat od instalacji wodnej ;) moj blad, ale od CO sa prawie takie same (moga miec ciensze scianki), a co do flary to wiem - przesadzilem ;)
Napisano 8 Marzec 200421 l Hmm pomysl jest dobry:D slaba jakosc tych renderkow :D Daj lepsze renderki:D pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200420 l rurki były pod katem 45 stopni a połączenie pomiędzu rurką pod katem a rurka prostą było bardziej obłe to jak by to trzeba było zrobic ? - please o kilka wskazówek....
Napisano 13 Maj 200420 l Autor hmmm nie wiem czy to nie off topic .. ja to zrobilem tak zeby bylo szybko (compound object -->connect) pewno jest jakis lepszy ale ja akutat tak robilem ;) pozdr (pytaj na forum pomoc --> modeling kogos kto sie na tym zna ;) pozdr
Napisano 14 Maj 200420 l nie przepadam za takimi pracami. nie są w moim guście ani w kręgu moich zainteresowań. nie chwalwe ani nie krytykuje. ave
Napisano 17 Maj 200420 l Szkoda że chwilami takie mleko wyszło i kontrastu zabrakło. Faktycznie dobry render z ładnym oświetleniem mógłby tu cuda zdzialać!
Napisano 17 Maj 200420 l Autor taak wiem ze mozna by tu duzo na lepsze zmienic, ale to stara praca (sprzed 1,5 2 lat (ktoś ja odkopal z odchlani forum ;) raczej nie bede juz wracal do tej pracy wiecej , ale dzieki za komentarze ;)