boba Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 a to takie ciekawe zamierzenie - pokazac cos co ma jednoznaczne zastosowanie - inaczej zbior obrazkow (odkuzylem je na kompie podczas posesyjnego sprzatania ;) milego ogladania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 6 Marzec 2004 Autor Share Napisano 6 Marzec 2004 i jeszcze takie.... hmmm szkoda ze mi sei tak skompresowaly hehe pozdrwaiam miki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 super panie hydrauliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 bardzo fajne... podoba mi sie :) ciekawy pomysl... najlepsze sa: 1, 2, 6 i 7 (oczywiscie moim skromnym zdaniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 To jest z jakiejs animacji czy moze do animacji? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 6 Marzec 2004 Autor Share Napisano 6 Marzec 2004 aniamccji niestety nie bylo ;) bo nie taskie bylo zalozenie - to mialy byc po prostu obrazki ...materialne... na papierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Poczułem się jak w piwnicy tyle rur. Raj dla hydraulika Heńka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Hmmm....powiedz...ten DoF byl robiony wmaxie za pomoca Blura pendzlowego prawda?:) bo nie uwierze ze jest z Maxa:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 6 Marzec 2004 Autor Share Napisano 6 Marzec 2004 Pablo: ha!! tak to jedna tylko poprawka ;) w foto sklepie ten DoFik, reszta jest juz czysto z maxksia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 6 Marzec 2004 Autor Share Napisano 6 Marzec 2004 tylko to nie blur z pendzla, a gauusian blurr na roznych warstach z rozna intensywnoscia rozmycia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Szczegolnie to widac w 4 obrazku od gory :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Originally posted by Master Kiełbaster Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :) Master: to sa rurki CO, a nie KAN :) Bardzo ladny zestaw - zacieralem raczki, ze to animka !!! A tu niespodzianka - still\'e ! Prosty pomysł, kapitalnie wykonany. Robi swoje ta dynamika obrazu, az sie ma ochote \"wleciec\" z kamera w gaszcz takich rurek!!! Bardzo mi sie! :) pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 te przestrzenne robią większe wrazenie, prostota nie zawsze musi znaczyc \"kicz\", a troszke to trąca.. przynajmniej flar juz nie dodawaj. są \"śliczne\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Originally posted by Master Kiełbaster Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :) Raczej co jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 4 byłaby dobra gdyby nie ten słaby blur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 to sa ksztaltki akurat od instalacji wodnej ;) moj blad, ale od CO sa prawie takie same (moga miec ciensze scianki), a co do flary to wiem - przesadzilem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Hmm pomysl jest dobry:D slaba jakosc tych renderkow :D Daj lepsze renderki:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinezz Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 rurki były pod katem 45 stopni a połączenie pomiędzu rurką pod katem a rurka prostą było bardziej obłe to jak by to trzeba było zrobic ? - please o kilka wskazówek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 hmmm nie wiem czy to nie off topic .. ja to zrobilem tak zeby bylo szybko (compound object -->connect) pewno jest jakis lepszy ale ja akutat tak robilem ;) pozdr (pytaj na forum pomoc --> modeling kogos kto sie na tym zna ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 nie przepadam za takimi pracami. nie są w moim guście ani w kręgu moich zainteresowań. nie chwalwe ani nie krytykuje. ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Z czego są te kształtki, bo po prawdzie miedzi to nie przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Sen o rurach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Szkoda że chwilami takie mleko wyszło i kontrastu zabrakło. Faktycznie dobry render z ładnym oświetleniem mógłby tu cuda zdzialać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 taak wiem ze mozna by tu duzo na lepsze zmienic, ale to stara praca (sprzed 1,5 2 lat (ktoś ja odkopal z odchlani forum ;) raczej nie bede juz wracal do tej pracy wiecej , ale dzieki za komentarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi