Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a to takie ciekawe zamierzenie - pokazac cos co ma jednoznaczne zastosowanie - inaczej

zbior obrazkow (odkuzylem je na kompie podczas posesyjnego sprzatania ;)

milego ogladania ;)

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

aniamccji niestety nie bylo ;) bo nie taskie bylo zalozenie - to mialy byc po prostu obrazki ...materialne... na papierze

Napisano
Originally posted by Master Kiełbaster

Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :)

Master: to sa rurki CO, a nie KAN :)

Bardzo ladny zestaw - zacieralem raczki, ze to animka !!! A tu niespodzianka - still\'e !

Prosty pomysł, kapitalnie wykonany. Robi swoje ta dynamika obrazu, az sie ma ochote \"wleciec\" z kamera w gaszcz takich rurek!!!

Bardzo mi sie! :)

pozdr

Marek

Napisano

te przestrzenne robią większe wrazenie, prostota nie zawsze musi znaczyc \"kicz\", a troszke to trąca.. przynajmniej flar juz nie dodawaj. są \"śliczne\" :)

Napisano

to sa ksztaltki akurat od instalacji wodnej ;) moj blad, ale od CO sa prawie takie same (moga miec ciensze scianki), a co do flary to wiem - przesadzilem ;)

Napisano

rurki były pod katem 45 stopni a połączenie pomiędzu rurką pod katem a rurka prostą było bardziej obłe to jak by to trzeba było zrobic ? - please o kilka wskazówek....

Napisano

hmmm nie wiem czy to nie off topic .. ja to zrobilem tak zeby bylo szybko (compound object -->connect) pewno jest jakis lepszy ale ja akutat tak robilem ;) pozdr (pytaj na forum pomoc --> modeling kogos kto sie na tym zna ;) pozdr

Napisano

Szkoda że chwilami takie mleko wyszło i kontrastu zabrakło. Faktycznie dobry render z ładnym oświetleniem mógłby tu cuda zdzialać!

Napisano

taak wiem ze mozna by tu duzo na lepsze zmienic, ale to stara praca (sprzed 1,5 2 lat (ktoś ja odkopal z odchlani forum ;) raczej nie bede juz wracal do tej pracy wiecej , ale dzieki za komentarze ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności