Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

a to takie ciekawe zamierzenie - pokazac cos co ma jednoznaczne zastosowanie - inaczej

zbior obrazkow (odkuzylem je na kompie podczas posesyjnego sprzatania ;)

milego ogladania ;)

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

i jeszcze takie.... hmmm szkoda ze mi sei tak skompresowaly hehe

pozdrwaiam miki

Napisano

bardzo fajne... podoba mi sie :) ciekawy pomysl...

najlepsze sa:

1, 2, 6 i 7 (oczywiscie moim skromnym zdaniem)

Napisano
  • Autor

aniamccji niestety nie bylo ;) bo nie taskie bylo zalozenie - to mialy byc po prostu obrazki ...materialne... na papierze

Napisano

Hmmm....powiedz...ten DoF byl robiony wmaxie za pomoca Blura pendzlowego prawda?:) bo nie uwierze ze jest z Maxa:P

pozdr

Napisano
  • Autor

Pablo: ha!! tak to jedna tylko poprawka ;) w foto sklepie ten DoFik, reszta jest juz czysto z maxksia

Napisano
  • Autor

tylko to nie blur z pendzla, a gauusian blurr na roznych warstach z rozna intensywnoscia rozmycia ;)

Napisano
Originally posted by Master Kiełbaster

Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :)

Master: to sa rurki CO, a nie KAN :)

Bardzo ladny zestaw - zacieralem raczki, ze to animka !!! A tu niespodzianka - still\'e !

Prosty pomysł, kapitalnie wykonany. Robi swoje ta dynamika obrazu, az sie ma ochote \"wleciec\" z kamera w gaszcz takich rurek!!!

Bardzo mi sie! :)

pozdr

Marek

Napisano

te przestrzenne robią większe wrazenie, prostota nie zawsze musi znaczyc \"kicz\", a troszke to trąca.. przynajmniej flar juz nie dodawaj. są \"śliczne\" :)

Napisano
Originally posted by Master Kiełbaster

Kto se robi miedziane rury kanalizacyjne?? :)

Raczej co jak w temacie

Napisano
  • Autor

to sa ksztaltki akurat od instalacji wodnej ;) moj blad, ale od CO sa prawie takie same (moga miec ciensze scianki), a co do flary to wiem - przesadzilem ;)

Napisano

rurki były pod katem 45 stopni a połączenie pomiędzu rurką pod katem a rurka prostą było bardziej obłe to jak by to trzeba było zrobic ? - please o kilka wskazówek....

Napisano
  • Autor

hmmm nie wiem czy to nie off topic .. ja to zrobilem tak zeby bylo szybko (compound object -->connect) pewno jest jakis lepszy ale ja akutat tak robilem ;) pozdr (pytaj na forum pomoc --> modeling kogos kto sie na tym zna ;) pozdr

Napisano

nie przepadam za takimi pracami. nie są w moim guście ani w kręgu moich zainteresowań. nie chwalwe ani nie krytykuje. ave

Napisano

Szkoda że chwilami takie mleko wyszło i kontrastu zabrakło. Faktycznie dobry render z ładnym oświetleniem mógłby tu cuda zdzialać!

Napisano
  • Autor

taak wiem ze mozna by tu duzo na lepsze zmienic, ale to stara praca (sprzed 1,5 2 lat (ktoś ja odkopal z odchlani forum ;) raczej nie bede juz wracal do tej pracy wiecej , ale dzieki za komentarze ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.