Gość k2studio Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Siemano Słuchajcie, możecie mi poradzić jak moge ładnie oteksturować np dany budynek mając jego zdjęcie i model 3d bo jestem w tym zielony. Pozdrawiam
Sebastian Ozga Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Na początek może sprecyzuj w jakim programie chciałbyś teksturować. Tak na sucho ciężko cokolwiek Ci poradzić.
Gość k2studio Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 hehhehhe sory zapomniałem 3ds max 9.Chodzi tu o mapowanie, nie wiem jak sie do tego zabrać ;] pozdrawiam
Levus Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Szukaj w googlach haseł: 3ds max, unwrapp, unwrapping, uvw, uv mapping, uvwmap, basics, tutorial. Lub tegoż samego pod przyciskiem F1 w maxie. Jak opanujesz już troszkę mapowanie, szukaj o texturowaniu za pomocą powyższej metody szkoleniowej. powodzenia!
Szczery. Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 A do działu video-tutoriale zaglądał? Tu też kilku userów jakieś tutki robiło.
Gość k2studio Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 jozin z bazin zobaczymy porobimy ;] dzieki
Rekomendowane odpowiedzi