Napisano 6 Marzec 200421 l Hej A jak wam sie podoba ten shorcik? http://traitor.mp4.com.pl/anim/the_sting_xvid.avi Pozdrowionka
Napisano 6 Marzec 200421 l Fakt, poziom dźwięku mogłeś wyrównać do standardowego. Chyba, że to element zaskoczenia :)
Napisano 7 Marzec 200421 l bzzz!! czadzik, generalnie szorciki wychodzą Ci dobrze, czekam na serial :) masz warsztat to teraz czas na superprodukcję :D
Napisano 7 Marzec 200421 l ee, przeciez on to sciaga z chinskiej strony, to nie jego, tylko te male zolte napedzane ryzem mu to robia:D
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor Uncle: jak by bylo na ryż to by było i lepsze i bardziej fiuczerowe:)
Napisano 7 Marzec 200421 l ŁOŁ MEN GREJT ŁORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wypanione :D Ile to się renderowało i na czym????
Napisano 7 Marzec 200421 l Właśnie obudziłem współlokatora tym bzykaniem. 8) Super wyszło. zrób ich jeszcze z 2000 i kubusia puchatka 8)
Napisano 7 Marzec 200421 l Nie mam pytan :o [lol2] wszystko zyje, tlo tez nie jest statyczne. Pierwsza klasa :D
Napisano 7 Marzec 200421 l niezly wypas... dopinam sie do pytania Master\'a Kiełbaster\'a wyglada miodnie...
Napisano 7 Marzec 200421 l Ładnie to wyszło, moim zdaniem troszeczkę za krótkie (żeby coś więcej powiedzieć), można było ciut dłuższe zrobić tak do 10 sekund.
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor Ile sie liczylo? Hm, powiem tak. Jedna klatka bez xdofa liczyla sie 15 sekund na athlonie 2,2xp. Gdy doszedl xdof sytuacje musialem pomnozyc przez ilosc pass\'es, a zarzucilem ich 30. czyli 7,5min wychodzilo na klatke. Klatek bylo 100 wiec bedzie ok 13godzin cala animacja. Aha, Renderer to scanline.
Napisano 10 Marzec 200421 l Super... jak z filmu Davida Atenborough... czy jak on tam sie zwie... w kazdym razie... bardzo naturalnie... gratuluje... podoba mi sie i czekam na wiecej... dzis kupuje tablet .... dzis kupuje tablet ... dzis kupuje tablet ... ale fajno
Napisano 10 Marzec 200421 l Moze sie powtarzam ale aaaaach.Kiedys widzialem z malej odleglosci (jak siedziala mi na nosie) i wrazenia takie same,lacznie z glebia ostrosci tyle ze nos tutaj nie puchnie.Mistrzostwo swiata,tez bym tak chcial.Musze wiecej [nauka]
Napisano 12 Marzec 200421 l wybajerowane :) pszczułka sjuper szkoda ze takie krotkie to \'bzykanie\' ;p
Napisano 12 Marzec 200421 l Niczego sobie :) Choc te bzyczenie jakies takie nijakie, moze zbyt cięte. No i przynac trzeba ze wyszło to wyśmienicie. Pozdrawiam