Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow! Ruch kończyn, odwłok.. !! Wyjnająłeś chyba pasiekę na referencje ;)

Napisano

Fakt, poziom dźwięku mogłeś wyrównać do standardowego. Chyba, że to element zaskoczenia :)

Napisano

bzzz!! czadzik, generalnie szorciki wychodzą Ci dobrze, czekam na serial :) masz warsztat to teraz czas na superprodukcję :D

Napisano

ee, przeciez on to sciaga z chinskiej strony, to nie jego, tylko te male zolte napedzane ryzem mu to robia:D

Napisano

Właśnie obudziłem współlokatora tym bzykaniem. 8)

Super wyszło. zrób ich jeszcze z 2000 i kubusia puchatka 8)

Napisano

Ładnie to wyszło, moim zdaniem troszeczkę za krótkie (żeby coś więcej powiedzieć), można było ciut dłuższe zrobić tak do 10 sekund.

Napisano
  • Autor

Ile sie liczylo? Hm, powiem tak. Jedna klatka bez xdofa liczyla sie 15 sekund na athlonie 2,2xp. Gdy doszedl xdof sytuacje musialem pomnozyc przez ilosc pass\'es, a zarzucilem ich 30. czyli 7,5min wychodzilo na klatke. Klatek bylo 100 wiec bedzie ok 13godzin cala animacja.

Aha, Renderer to scanline.

Napisano

Super... jak z filmu Davida Atenborough... czy jak on tam sie zwie... w kazdym razie... bardzo naturalnie... gratuluje... podoba mi sie i czekam na wiecej...

dzis kupuje tablet .... dzis kupuje tablet ... dzis kupuje tablet ... ale fajno

Napisano

Moze sie powtarzam ale aaaaach.Kiedys widzialem z malej odleglosci (jak siedziala mi na nosie) i wrazenia takie same,lacznie z glebia ostrosci tyle ze nos tutaj nie puchnie.Mistrzostwo swiata,tez bym tak chcial.Musze wiecej [nauka]

Napisano

Niczego sobie :) Choc te bzyczenie jakies takie nijakie, moze zbyt cięte. No i przynac trzeba ze wyszło to wyśmienicie.

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności