palmer Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) wybaczcie za glupi temat ale juz 15 min nie moge uruchomic mmb w myszy aby dzialalo poprawnie. 3 dni temu wszystko gralo a teraz nie dziala mmb+alt, pan... rotate ... :( mmb robi tylko zoom .... wrrrr.......... juz trace cierpliwosc.. Mam mysze logitech ktorej moge programowac przyciski,....probowalem wszystkich kombbinacji i nic ... x oczywiscie tez ..:) help... Edytowane 13 Styczeń 2009 przez palmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2009 poddaje sie ... przypisalem mmb ctrl+p (czyli pan) ale dalej rotate mi nie dziala wiec muche cholera klikac na ikonke arc rotate co mnie niezle wkurzaaaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 cos masz pokaszanione z ustawieniami mych, bo u mnie dziła normalnie to to ....a mysz moja to mx1000.....zainstaluj nowe sterowniki do mychy...zresetuj ustawienia maxa i zobacz czy to samo sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 Też mam logitecha i pamiętam że miałem z nim problemy w maxie,właśnie z mmb,spróbuj zainstalować stery uberOptions http://www.mstarmetro.net/users/rlowens/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi