Napisano 13 Styczeń 200916 l wybaczcie za glupi temat ale juz 15 min nie moge uruchomic mmb w myszy aby dzialalo poprawnie. 3 dni temu wszystko gralo a teraz nie dziala mmb+alt, pan... rotate ... :( mmb robi tylko zoom .... wrrrr.......... juz trace cierpliwosc.. Mam mysze logitech ktorej moge programowac przyciski,....probowalem wszystkich kombbinacji i nic ... x oczywiscie tez ..:) help... Edytowane 13 Styczeń 200916 l przez palmer
Napisano 13 Styczeń 200916 l Autor poddaje sie ... przypisalem mmb ctrl+p (czyli pan) ale dalej rotate mi nie dziala wiec muche cholera klikac na ikonke arc rotate co mnie niezle wkurzaaaaaaaaaaaaaaa
Napisano 13 Styczeń 200916 l cos masz pokaszanione z ustawieniami mych, bo u mnie dziła normalnie to to ....a mysz moja to mx1000.....zainstaluj nowe sterowniki do mychy...zresetuj ustawienia maxa i zobacz czy to samo sie dzieje
Napisano 13 Styczeń 200916 l Też mam logitecha i pamiętam że miałem z nim problemy w maxie,właśnie z mmb,spróbuj zainstalować stery uberOptions http://www.mstarmetro.net/users/rlowens/