Skocz do zawartości

[Sprzedam] logo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tędydroga
Napisano

Witam wszystkich tematem jest kupno logo na wybrany temat w 24h, więcej informacji na http://ilogo.pl .Zapraszam.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

eee tam, przesadzacie. Pracujesz 6 dni w tygodniu po 8h i masz 400zl tygodniowo, jak dobrze pojdzie do 1600zl miesiecznie, przeciez to rozsadna stawka za logo.

A tak serio, to jesli jakiekolwiek z tych logo powstawalo dluzej niz 1h, to znaczy ze ci chinczycy sie obijaja :)

Napisano

mi sie podoba stawianie warunków przez wykonawce...placisz wiecej masz wiecej korekt...:) chociaz ja jako klient bym nigdy sie nie skusil na cos, czego porpawic nie moge poki nie bedize to mnie satysfakcjonowało...bo wiadomo, przy 3 korektach mozna nie dojsc do porozumienia:)

Napisano

Choć w 2 stronę z tymi korektami też jest nieciekawie - bardzo łatwo wpakować się w projektowanie webowe, gdzie klient co chwilę zmienia zdanie i wprowadza poprawki - godziny pracy stukają, a kasa cały czas ta sama. Łatwo wtedy wpaść w totalną nierentowność (5zł/h albo cuś).

Napisano

Jak dla mnie to gostek kogos tu usiluje wkrecic...

Bo po pierwsze:

... Elwira z Wągrożyna nie pójdzie na Elite Model Look i nie powie ze pokaże dupe za 1/100 tego co uda pokazują modelki (pszepraszka wsiech z Wągrożyna)... a tak dla mnie wygląda ten post na tym akurat forum.

Bo po drugie:

... Jak bym wstawiał logotypy to raczej firm dla których faktycznie je robiłem... (sorki, sprawdzalem od ostatniej strony, ups, mam chyba za Długi Język)

... I po trzecie, Chińczycy w przeciwieństwie do niektórych "polaków" robią calkiem niezłe logotypy.

ps

No tak, ktoś tu zaraz pewnie powie że przestał rysować i wzorem innych zaczął pisać... nic bardziej mylnego. Po prostu zmieliłem swego czasu 30kg winogron z działki i mam prawo spróbować co mi wyszło.

ps2

Pozdro dla wszystkich zlotowiczów. Pojawię się jak nie będzie już czego pilnować.

Napisano

Dajcie spokój, zobaczcie sobie po ile na allegro logosy stoją:)

Jaka cena taki klient i jaki klient taka cena, brzmi jak dyskryminacja, ale zarówno bogatsi jak i biedniejsi są przez siebie nawzajem dyskryminowani na rynku:D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności