Napisano 7 Marzec 200421 l Twój czyli zrobiony przez Ciebie czy twój autoportret ?=] Sam nie potrafiłbym takiej zrobic, ale imo wymaga dopracowania : uszy, nos jakies takie nijakie mi sie wydawają =]
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor Tutaj jest wersja bez tekstur. To pierwotnie miał być aragorn, ale trochę mi faktycznie ten nos za płasko wyszedł, a uszy są moim zganiem ok ;)
Napisano 7 Marzec 200421 l Miał być aragorn wyszedł dresik :D Teksturka spox model też a w uszach płatki (tak to się nazywa?) są za grube.
Napisano 7 Marzec 200421 l Hehe, za cholere nie podobny do mnie :D Ale modelik fajny, bardzo podoba mi sie pierwszy render. Pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 200421 l Oświetl go łądnie teraz, pobaw sie bumpem i glosem, pozniej polec to GL\'em i bedzie wypasiona fotorealistyczna scenka:)
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor Efekty specjalne, głosy, animacje twarzy i ust zrobie w pełnometrażowym, dwugodzinnym filmie pt: \"Conqueror: Tides of Darkness\". Scenariusz jest dostępny w dziale animacje. p.s. Jak jesteście ciekawi jak wyglądam i kogo wam przypominam to odwiedźcie adres www.republika.pl/conq/me.jpg
Napisano 7 Marzec 200421 l moim zdzniem nie podobny do tego na zdjeciu. z tymi 2 godzinami to sobie jaja robissz prawda? Musisz miec jakiegos super hiper extra bombastycznego kompa zeby to zrobic.
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor Noo z tym kompem to będe potrzebował procesora Athlon 3000 xp, 1 giga ramu i nową płytę główną. Poza tym w filmie będą zachowane wszystkie prawa fizyki, będą powiewające na wietrze ubrania, włosy, czary, pojedynki na miecze, pędzące konie. Wszystko przy muzyce Davida Arkenstone\'a, Luci Turilli i innych świetnych wykonawców. Film będzie jak mniemam nominowany do oskarów za scenariusz, reżyserię, muzykę, efekty specjalne, kostiumy, scenografię, aktorstwo, lektorstwo. Całość powstanie metodą krótkich kadrów które połącze w Adobe After Effects w jednen film :)
Napisano 7 Marzec 200421 l Nie chce burzyć światopoglądu ale film to nie jest taka prosta sprawa, a tak swoją drogą z tego ca napisałes to ten film zobaczy najwyzej twoja rodzina, bo zeby swiat ujzal choć sekunde bedziesz potrzebował praw do muzyki, i nazw wymienianych w scenariuszu:) pozatym wymieniony kompoterek to do napisow sie nadaje :) bedziesz potrzebował kilkanascie stanowisk sg kilka Renderdriwe\'ów i ze dwa Edity, do tego dodam ze w polsce nie ma kin z cyfrowymi projektorami, a wiec ze 3 kilometry negatywu, nastepne 3km kopi roboczej + koszty wywołania i korekty, i na koniec kolejne 3km kopi pokazowej, no i mozna zrobić jedą projekcję :) (juz nawet nie wspominam o kosztach przepisania z cyfry na światłoczołą :) ), oczywiscie mozna zrobic na becie i pokazywac w telewizji, ale koszty czasu antenowego bedą podobne :) jezeli koś Cie sponsoruje to ja tez chce robić przy tym filmie! :)
Napisano 8 Marzec 200421 l Originally posted by Conq Film będzie jak mniemam nominowany do oskarów za scenariusz, reżyserię, muzykę, efekty specjalne, kostiumy, scenografię, aktorstwo, lektorstwo. Wyślę na Ciebie smsa, więc przynajmniej jeden oscar murowany :D odnosnie http://www.republika.pl/conq/me.jpg to że niby podobny jesteś do modelu? Raczej tylko z zarostu. W rzeczywistosci masz ciekawsza, bardziej plastyczną twarz. Na modelu chyba dązyles do wyidealizowania, a wyszedl troche dres jak stwierdzil Master K. Przynajmniej na wersji bez tekstur. Ale moge sie mylic, moją uwagę przykuły raczej dwa skrajne bieguny fotki, wiec sie nie przyjzalem :)
Napisano 8 Marzec 200421 l WOW :o swietna pracka!! Texsturki tez sa bardzo fajne :D Pracuj tak dalej [piwo]