Conq Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 oto mój model głowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Twój czyli zrobiony przez Ciebie czy twój autoportret ?=] Sam nie potrafiłbym takiej zrobic, ale imo wymaga dopracowania : uszy, nos jakies takie nijakie mi sie wydawają =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Tutaj jest wersja bez tekstur. To pierwotnie miał być aragorn, ale trochę mi faktycznie ten nos za płasko wyszedł, a uszy są moim zganiem ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Miał być aragorn wyszedł dresik :D Teksturka spox model też a w uszach płatki (tak to się nazywa?) są za grube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Hehe, za cholere nie podobny do mnie :D Ale modelik fajny, bardzo podoba mi sie pierwszy render. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 nie wyglada na szczęsliwego. świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 bardzo fajny modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Oświetl go łądnie teraz, pobaw sie bumpem i glosem, pozniej polec to GL\'em i bedzie wypasiona fotorealistyczna scenka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Efekty specjalne, głosy, animacje twarzy i ust zrobie w pełnometrażowym, dwugodzinnym filmie pt: \"Conqueror: Tides of Darkness\". Scenariusz jest dostępny w dziale animacje. p.s. Jak jesteście ciekawi jak wyglądam i kogo wam przypominam to odwiedźcie adres www.republika.pl/conq/me.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 hyhy - ty conq jestes taki evil troche :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 nie moge sie juz doczekac tych dwoch godzin... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 moim zdzniem nie podobny do tego na zdjeciu. z tymi 2 godzinami to sobie jaja robissz prawda? Musisz miec jakiegos super hiper extra bombastycznego kompa zeby to zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Noo z tym kompem to będe potrzebował procesora Athlon 3000 xp, 1 giga ramu i nową płytę główną. Poza tym w filmie będą zachowane wszystkie prawa fizyki, będą powiewające na wietrze ubrania, włosy, czary, pojedynki na miecze, pędzące konie. Wszystko przy muzyce Davida Arkenstone\'a, Luci Turilli i innych świetnych wykonawców. Film będzie jak mniemam nominowany do oskarów za scenariusz, reżyserię, muzykę, efekty specjalne, kostiumy, scenografię, aktorstwo, lektorstwo. Całość powstanie metodą krótkich kadrów które połącze w Adobe After Effects w jednen film :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Nie chce burzyć światopoglądu ale film to nie jest taka prosta sprawa, a tak swoją drogą z tego ca napisałes to ten film zobaczy najwyzej twoja rodzina, bo zeby swiat ujzal choć sekunde bedziesz potrzebował praw do muzyki, i nazw wymienianych w scenariuszu:) pozatym wymieniony kompoterek to do napisow sie nadaje :) bedziesz potrzebował kilkanascie stanowisk sg kilka Renderdriwe\'ów i ze dwa Edity, do tego dodam ze w polsce nie ma kin z cyfrowymi projektorami, a wiec ze 3 kilometry negatywu, nastepne 3km kopi roboczej + koszty wywołania i korekty, i na koniec kolejne 3km kopi pokazowej, no i mozna zrobić jedą projekcję :) (juz nawet nie wspominam o kosztach przepisania z cyfry na światłoczołą :) ), oczywiscie mozna zrobic na becie i pokazywac w telewizji, ale koszty czasu antenowego bedą podobne :) jezeli koś Cie sponsoruje to ja tez chce robić przy tym filmie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 i zmien avatar, napisałem juz łopatologicznie jak to zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Originally posted by Conq Film będzie jak mniemam nominowany do oskarów za scenariusz, reżyserię, muzykę, efekty specjalne, kostiumy, scenografię, aktorstwo, lektorstwo. Wyślę na Ciebie smsa, więc przynajmniej jeden oscar murowany :D odnosnie http://www.republika.pl/conq/me.jpg to że niby podobny jesteś do modelu? Raczej tylko z zarostu. W rzeczywistosci masz ciekawsza, bardziej plastyczną twarz. Na modelu chyba dązyles do wyidealizowania, a wyszedl troche dres jak stwierdzil Master K. Przynajmniej na wersji bez tekstur. Ale moge sie mylic, moją uwagę przykuły raczej dwa skrajne bieguny fotki, wiec sie nie przyjzalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 WOW :o swietna pracka!! Texsturki tez sa bardzo fajne :D Pracuj tak dalej [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 avatar mniejzy ma byc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 spoko ale wyglada jakby mial wodoglowie, troche glowe kwadratowa ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi