skabszo Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Mam pytanie otóż czy jak mam jakiś film w gotowej postaci , nagrywany cyfrową kamerą to czy da się go przekonwertować tak by były to tylko siatki? czy nie ma takiej opcji? Pozdrawiam
Ania Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Prawdziwe obiekty nie są zrobione z siatek. Żeby sprawdzić, możesz na przykład zeskrobać teksturę z pomidora. Zobaczyż że pod teksturą jest miąsz zamiast siatki.
mirach Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 To pytanie + odpowiedz Ani poprawilo mi humor na caly wieczor :D
ndru Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Profesjonalisci zwykle rysuja siatke na obiektywie przy pomocy cienkiego markera - siatka ta potem naturalnie rozklada sie na obiektach dzieki rzutowaniu perspektywicznemu LOL
bartolomeo Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Arkadius Studio powinno pomóc. Koleś ma najnowszego CS 8ke i na bank tam jest opcja wyciągania siatek z obrazu filmowego. http://allegro.pl/item521054368_fotomontaz_profesjonalna_obrobkagraficzna_zobacz.html on sobie z tym poradzi. za 9.99
JmTm00 Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 nieee no :D Dzoudroper :D:D:D:D:D:D Piękne :D
Rekomendowane odpowiedzi