Pionier Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Jak w temacie ;) Personal Learning Edition The Personal Learning Edition (PLE) is a fully functionnal version of Vue 7 Infinite/xStream (selection of Infinite or xStream is done during installation). With the PLE, you can: * Create complete projects, save your work and export to other applications, * Render stills and animations without size/length limit, * Experience Vue's power directly inside Max/Maya/LightWave/Cinema4D/XSI, * Learn at your own pace (the PLE never expires)! link: http://vue7.com/ple pozdr, pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 WOW!!!! Dzięki Ziom! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 No i nie jest to jakas kulawa wersja jaka udostepnili wczesniej tylko pelnoziarnista ;) Niekompatybilna co prawda z pelna ale za to pozwala podobno na wszystko to co komercha - moze ktos potwierdzic czy na przyklad malowanie ekosystemow smiga pod tym bo w tej becie wczesniej udostepnionej po prostu tego nie bylo. BTW, Adek - mozna w sumie z "moich wiadomosci" kasowac skoro juz umiesciles na glownej. Po co dublowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Super !! tylko czemu sie tak wolno sciaga :/ Ale nie narzekam zeby nie bylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Nezumi potwierdzam - sprawdzone i działa elegancko tylko nie wiedzieć czemu jeśli nie zdecyduje się na defaultowy tryb wyświetlania to program wywala, ale tak to śmiga, że aż miło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Wow, demoreal mnie zniszczył, szczególnie scena z latającym spodkiem. Ciekawi mnie jak to jest z łączeniem takiego środowiska z modelami z innych programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 serwus :) figter - spodek jest juz od kilku wersji w ich demoreelu. tak naprawde w demorelu z nowych rzeczy to sa ze dwie, trzy. reszta to starocie. progam jest fajny, ale zeby cos konkretnego w nim zrobic - i zeby nie przypominalo prac milionow innych userow, to sie trzeba troche napracowac, i w wielu sprawach jest to znaaaaacznie bardziej skomplikowane niz max . wymiana z innymi orogramami jest mozliwa, aczkolwiek nie jest to tak suraśnie-bajkolo-latwe jak e-onsoftware chcialoby :D. ogolnie soft jest fajny. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 La R - dzieki za to, ze ci sie chcialo odpowiedziec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Stwierdziłem ostatnio, że przez "nie chce mi się" sporo zawaliłem - no może nie zawaliłem, ale z pewnością żyło by się lepiej więc w ramach akcji "Pupa w troki i do roboty" staram się być aktywny także forumowo ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mblade Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 czy w tej wersji są dostępne wszystkie roślinki ? tzn te które są "niby" do pobrania, a znajdują się w przeglądarce, ale nie można ich używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi