Napisano 23 Styczeń 200916 l Jak w temacie ;) Personal Learning Edition The Personal Learning Edition (PLE) is a fully functionnal version of Vue 7 Infinite/xStream (selection of Infinite or xStream is done during installation). With the PLE, you can: * Create complete projects, save your work and export to other applications, * Render stills and animations without size/length limit, * Experience Vue's power directly inside Max/Maya/LightWave/Cinema4D/XSI, * Learn at your own pace (the PLE never expires)! link: http://vue7.com/ple pozdr, pionier.
Napisano 23 Styczeń 200916 l No i nie jest to jakas kulawa wersja jaka udostepnili wczesniej tylko pelnoziarnista ;) Niekompatybilna co prawda z pelna ale za to pozwala podobno na wszystko to co komercha - moze ktos potwierdzic czy na przyklad malowanie ekosystemow smiga pod tym bo w tej becie wczesniej udostepnionej po prostu tego nie bylo. BTW, Adek - mozna w sumie z "moich wiadomosci" kasowac skoro juz umiesciles na glownej. Po co dublowac.
Napisano 23 Styczeń 200916 l Super !! tylko czemu sie tak wolno sciaga :/ Ale nie narzekam zeby nie bylo ;)
Napisano 24 Styczeń 200916 l Nezumi potwierdzam - sprawdzone i działa elegancko tylko nie wiedzieć czemu jeśli nie zdecyduje się na defaultowy tryb wyświetlania to program wywala, ale tak to śmiga, że aż miło :)
Napisano 24 Styczeń 200916 l Wow, demoreal mnie zniszczył, szczególnie scena z latającym spodkiem. Ciekawi mnie jak to jest z łączeniem takiego środowiska z modelami z innych programów.
Napisano 24 Styczeń 200916 l serwus :) figter - spodek jest juz od kilku wersji w ich demoreelu. tak naprawde w demorelu z nowych rzeczy to sa ze dwie, trzy. reszta to starocie. progam jest fajny, ale zeby cos konkretnego w nim zrobic - i zeby nie przypominalo prac milionow innych userow, to sie trzeba troche napracowac, i w wielu sprawach jest to znaaaaacznie bardziej skomplikowane niz max . wymiana z innymi orogramami jest mozliwa, aczkolwiek nie jest to tak suraśnie-bajkolo-latwe jak e-onsoftware chcialoby :D. ogolnie soft jest fajny. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 25 Styczeń 200916 l Stwierdziłem ostatnio, że przez "nie chce mi się" sporo zawaliłem - no może nie zawaliłem, ale z pewnością żyło by się lepiej więc w ramach akcji "Pupa w troki i do roboty" staram się być aktywny także forumowo ;).
Napisano 28 Styczeń 200916 l czy w tej wersji są dostępne wszystkie roślinki ? tzn te które są "niby" do pobrania, a znajdują się w przeglądarce, ale nie można ich używać