Napisano 7 Marzec 200421 l kto ma ochote wrzycic cos swojego dla kobitek zapraszam ... w koncu to one sa tym katalizatorem mocy:D wszystkiego najlepszego zycze wam dziewczonki
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor nie mam za co przepraszac...ja lubie kobietki z zalozenia i za wszystko co sie z nimi wiaze :D problem w tym ze aktualnie sie tak czuje jak koles na rys ;)
Napisano 8 Marzec 200421 l może nie jestem specem od takowej twórczości, ale ... hmm ... szybki szkic na szczytny cel!
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor dzx malika za przychylny odbiur dzx dzudzu za chwilke czasu w wielkiej sprawie :) (taa powinny czasami o tym pomyslec:D) w koncu trzeba dbac o nasze kobiety a poza tym polki sa najfajniejsze:D wszystkiego dobrego z okazji jutrzejszego swieta
Napisano 8 Marzec 200421 l no ... zrobilem troche kfiatkow wczesniej niz mowilem oto i one z zyczeniami
Napisano 8 Marzec 200421 l no i jeszcze takie ;) technika lajn klir, bo mamy to potem z little ninja drukowac moze wiec .... pozdroienia dla wszystkich dziewczyn miki (boba)
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor ...\"lign clear\" boba...ty ignorancie jezykowy hy,hy nie wiem jak sie przez ten jezyk przeslizgnales(zreszta ja tez nie jestem specem;)) fajniarskie kfiatki dzx za szczytny cel ...
Napisano 8 Marzec 200421 l Ale Wy chlopaki romantyczni jestescie :) Kotki w obu wersjach są fantastyczne!
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor ... romantyczni, ba a jak leander :D... a z toba chia ... musze to przedyskutowac na osobnosci :D pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200421 l Za zdrowie pięknych Pań [winko] :-) To miałem być ja, ale podobieństwa nie widzę :)
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor no kurka widzicie... tak zle nie bylo, jak sie chce to calkiem milo moze byc:D(no i pan leander tez romantyk :D) no i (z)aneta to milutkie z twojej strony, wielkie calusy pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200619 l heej!! ano... rok minął jak z bicza strzelił czas tchnąć ducha w wątek... gorące życzenia dla naszych Pięknych dziewczyn, kobiet, panien i pań :) ..na rozruszanie cos ode mnie.. skeczap i fotoszop jakby to miało jakies znaczenie ;) zdjecia kfiatkow 'pozyczone' z sieci ;) ..jeszcze raz pozdrowienia dla tej lepszej części ludzkiego gatunku.. no i chcialbym przeproscic za język.. kazali mi sie uczyc, to ćwiczę na każdym kroku ;) ..żeby nie było.. miało być napisane "gorące życzenia" czy jakoś tak ;D
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor jo i jeszcze ja ... pozdrowienia z roboty dla wszystkich dziewuszysk buziaki :) poz
Napisano 8 Marzec 200619 l Dołączam się do życzeń:) lubie takie okazyjne pracki pracki:) bardzo sympatyczne. Ninja ten w prawym dolnym to autoportret?:D
Napisano 8 Marzec 200619 l ode mnie tylko serdeuszko w ASCII: | || || --\ \|| --\ \|| --\ \|| --\ \| --\ \ \ \ \ \ \ \ MMMMMMMMM MMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMXXXXXXXXXXMMMMMMM MMMMMMMXXXXXXXXXXMMMMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXXXXXXXXMMMMMM MMMMMMXXXXXX:::::XXXXXXMMMMMM MMMMMXXXXXXXX::::::::XXXXXXMMMM MMMMXXXXXX:::::::::::XXXXXMMMMM MMMMXXXXXXX:::::::::::::::XXXXMMM MMMXXXX::::::::::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXXX::::::::::::::::::::XXXMMMXXX:::::::::::.....:::::::XXXMMMM MMMXXXXX::::::::::::::::::::::::XXXXX:::::::::...........::::::XXXMMM MMMXXXXX:::::::::::.......:::::::::X::::::::...... ......::::XXXXMMM MMMXXXX:::::::::..............:::::::::::....... ....::::XXXMMM MMMXXXX::::::::..................:::::....... ...::::XXXMMM MMMXXXX:::::::.....................:............ ....::::XXXMMM MMMXXXX:::::::.................................... ....::::XXXMMM MMMXXXX:::::::...................................... .....::::XXXMMM MMMXXXXX::::::....................................... ......::::XXXXMMM MMMMXXXX:::::::.............................................::::XXXMMMM MMMXXXX::::::::............................................::::XXXMMM MMMMXXXX::::::::..........................................::::XXXMMMM MMMXXXX::::::::::.......................................:::::XXXMMM MMMMXXXX:::::::::::...................................::::::XXXMMMM MMMXXXXX::::::::::::..............................::::::::XXXXMMM MMMMXXXXX:::::::::::::.........................::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXX:::::::::::::::...................::::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXX:::::::::::::::::.............::::::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXXX::::::::::::::::::.......::::::::::::::XXXXXXMMMM MMMMXXXXXXXX::::::::::::::::...::::::::::::::XXXXXXXXMMMM MMMMXXXXXXXXX::::::::::::::::::::::\::::XXXXXXXXXMMMM MMMMMXXXXXXXXXX:::::::::::::::::\ \XXXXXXXXXMMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXX:::::::::XXXX\ \XXXXMMMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXX:XXXXXXXXX\ \MMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXXXXXXMMM\ \ MMMMMMXXXXXXXMMMMMM \ \ MMMMMXMMMMM \ \ MMMMM \ \ \ MMM \ \ \ \\ M \\\\\\\\ \\\\\\ \\\\ \\ :) Reanimator: dla ciebie też :D
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor taa w prawym dolnym to ja hehe dalej dalej chlopy wrzucac pracki dla naszych kobicisk :D
Napisano 8 Marzec 200619 l slodziaki-misiaki jestescie, te kotki na pierwszej strone sa cudowne mrrr ;) Dziekuje :* ;)
Napisano 8 Marzec 200619 l Hehe kto by tego nie powiedzial i Tak Najlepszego Dla wszystkich dziewczyn ;]
Napisano 8 Marzec 200619 l ja nic nie narysuje, bo czasu nie mam, ale przynajmniej dołączam się do życzeń: Wszytkiego dobrego dla naszych pań! :)
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor Dlaczego kobiety maja byc dzisiaj traktowane wyjatkowo? bo to swieto kobiet ....tak samo, dlaczego wyjatkowo sie traktuje tego co ma urodziny ?? bo to jego swieto i chyba to oczywiste nie? co wcale nie oznacza ze przez reszte roku traktuje sie kogos jak śm@%..hmm...jak powietrze ;) ps. pamietajmy o swietach w szczegolnosci o tych milych :) ale se walnalem normalnie ten tego :P trzymta sie
Napisano 8 Marzec 200619 l "bo to swieto kobiet" Aaaaa..... Swieto Kobiet. Tak samo wazne i powaznie traktowane jak Swieto Ziemi. Przez jeden dzien nikt nie rzuca papierkow na ziemie, a dzieci sprzataja lasy. Ale spoko, wszystkiego najlepszego. Cieszcie sie panie swoim dniem.
Napisano 8 Marzec 200619 l a wiecie że jutro jest międzynarodowy dzien hindusa i tez chce obrazek :) ?
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor ''co wcale nie oznacza ze przez reszte roku traktuje sie kogos jak śm@%..hmm...jak powietrze '' reanimator czytaj od poczatku do konca ...i nie rob offtopa oki wrzucac, wrzycac
Napisano 8 Marzec 200619 l Alez ja wszystko przeczytalem od poczatku do konca. Smiesz watpic? ;) Tak latwo sie mnie nie pozbedziesz. Co dzisiaj swietujemy? 8 marca powstala pierwsza kobieta? Dlaczego wysyla sie kobietom obrazki jak na walentynki?
Napisano 8 Marzec 200619 l Reanimator, ty tyle nie analizuj, tylko kup kwiatka i daj pani Krysi z bufetu! Ten dzien daje Ci ta sposobnosc. W zwykly uznalaby Cie za wariata. Teraz rozumiesz? Noooo toooo biegnij bracie! ;)
Napisano 8 Marzec 200619 l Ale dlaczego mam jej kupic kwiatka? Dlatego ze jest kobieta? A coz to za powod? Moge jej kupic jutro kwiatka za to, ze jest tak mila, ze mnie pamieta, wie co lubie i zawsze dba, zeby czekaly na mnie swieze kabanosy drobiowe.
Napisano 8 Marzec 200619 l swieze kabanosy drobiowe.Hehe, no ale ja nie wiedzialem, ze jestescie tak blisko z panią Krysią :) Bo mi tu chodzi o bezinteresowny gest, w zamian za usmiech jedynie.
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor dru(g/k) wrak ...moglby dla tej swojej pani z kabanosami wrzucic jakiegos boc/homaza i jak chce moze sobie wrzucac tu caly rok a 8 05 zrobic se brejka :P
Napisano 8 Marzec 200619 l 1. ano.. ja little pisze... doktor po prostu zazdrosci zesmy cos zrobili.. a sam nie mial czasu i sie wyzywa tera ;D 2. ty little.. to jednak kfiatki w kolorze sa.. i lepiej chyba 3. @leander.. a co leander zmaluje w tym roku :> ..czasu coraz mniej ;) pees .. jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Napisano 8 Marzec 200619 l To i ja się dorzucę WSZYSTKIEGO NAAAAAJLEPSZEGO ODEMNIE!!!! (przepraszam ze render, wiem że nie ten dział,ale chyba dziś wybaczycie..renderuję lepiej niż rysuję :P hm..wyrysowałem jednak cos, z myślą, że liczą się chęci :P
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor dzieki za pracki...dzial nie gra roli teraz ;P jestesmy ponadto w tym watku poz
Napisano 8 Marzec 200619 l Reanimator, reszta roku to Dzień Faceta, więc bądź łaskaw nie marudzić... A z resztą... Chcesz, to masz... :D
Napisano 8 Marzec 200619 l heh w takim razie i moje male kiepskie 3d ;p... ale licza sie checi serce dla pań ;)
Napisano 8 Marzec 200619 l "Reanimator, reszta roku to Dzień Faceta, więc bądź łaskaw nie marudzić..." Heh, i po co mi dajesz nieswiadomie argumenty? ;)
Napisano 8 Marzec 200619 l shogun3d: KFIATEK ?? jak na mój gust powinno być kWiatek :P chyba że to tak specialnie :) tomzar: ale obrzydliwe te serce :PP lepiej by wyglądało bez tej textury i na białym tle no ale liczą się chęci ;]
Napisano 8 Marzec 200619 l Ok, to jeszcze raz serduszko ode mnie dla wszystkich pań (Reanimator, Ty już dostałeś swoje i Ci wystarczy). Na dodatek, żeby pokazać, że jestem romantyczny, cytuję: "Miej serce i patrzaj w serce" PS: to F w kFiatku było celowe, oF course.