little-ninja Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 kto ma ochote wrzycic cos swojego dla kobitek zapraszam ... w koncu to one sa tym katalizatorem mocy:D wszystkiego najlepszego zycze wam dziewczonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Tak... \"ty przepraszasz a ją boli!\" czy jakos tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 nie mam za co przepraszac...ja lubie kobietki z zalozenia i za wszystko co sie z nimi wiaze :D problem w tym ze aktualnie sie tak czuje jak koles na rys ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 oki nastepny .... ignoranci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Oooo, kotki bardzo pozytywnie urocze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 i co nikt nic nie wrzuca?? jutro cos sie dostarczy ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 może nie jestem specem od takowej twórczości, ale ... hmm ... szybki szkic na szczytny cel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 dzx malika za przychylny odbiur dzx dzudzu za chwilke czasu w wielkiej sprawie :) (taa powinny czasami o tym pomyslec:D) w koncu trzeba dbac o nasze kobiety a poza tym polki sa najfajniejsze:D wszystkiego dobrego z okazji jutrzejszego swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 no ... zrobilem troche kfiatkow wczesniej niz mowilem oto i one z zyczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 no i jeszcze takie ;) technika lajn klir, bo mamy to potem z little ninja drukowac moze wiec .... pozdroienia dla wszystkich dziewczyn miki (boba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 ...\"lign clear\" boba...ty ignorancie jezykowy hy,hy nie wiem jak sie przez ten jezyk przeslizgnales(zreszta ja tez nie jestem specem;)) fajniarskie kfiatki dzx za szczytny cel ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Ale Wy chlopaki romantyczni jestescie :) Kotki w obu wersjach są fantastyczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 hoho, jak slodko, \"tak mi dobrze tak mi rob\";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 ... romantyczni, ba a jak leander :D... a z toba chia ... musze to przedyskutowac na osobnosci :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Za zdrowie pięknych Pań [winko] :-) To miałem być ja, ale podobieństwa nie widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 płaczcie i płaćcie :P tesh coś dorzuce :) zdrowie pięknych pań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 ...od Pań (w ramach podziekowania za zyczenia) dla Panów:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 no kurka widzicie... tak zle nie bylo, jak sie chce to calkiem milo moze byc:D(no i pan leander tez romantyk :D) no i (z)aneta to milutkie z twojej strony, wielkie calusy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 heej!! ano... rok minął jak z bicza strzelił czas tchnąć ducha w wątek... gorące życzenia dla naszych Pięknych dziewczyn, kobiet, panien i pań :) ..na rozruszanie cos ode mnie.. skeczap i fotoszop jakby to miało jakies znaczenie ;) zdjecia kfiatkow 'pozyczone' z sieci ;) ..jeszcze raz pozdrowienia dla tej lepszej części ludzkiego gatunku.. no i chcialbym przeproscic za język.. kazali mi sie uczyc, to ćwiczę na każdym kroku ;) ..żeby nie było.. miało być napisane "gorące życzenia" czy jakoś tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 rzutem na taśmę ;) pozdrawiam, boba tudzież mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 jo i jeszcze ja ... pozdrowienia z roboty dla wszystkich dziewuszysk buziaki :) poz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Dołączam się do życzeń:) lubie takie okazyjne pracki pracki:) bardzo sympatyczne. Ninja ten w prawym dolnym to autoportret?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Och, dziekuje chlopcy, jestescie kochani! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 ode mnie tylko serdeuszko w ASCII: | || || --\ \|| --\ \|| --\ \|| --\ \| --\ \ \ \ \ \ \ \ MMMMMMMMM MMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMXXXXXXXXXXMMMMMMM MMMMMMMXXXXXXXXXXMMMMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXXXXXXXXMMMMMM MMMMMMXXXXXX:::::XXXXXXMMMMMM MMMMMXXXXXXXX::::::::XXXXXXMMMM MMMMXXXXXX:::::::::::XXXXXMMMMM MMMMXXXXXXX:::::::::::::::XXXXMMM MMMXXXX::::::::::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXXX::::::::::::::::::::XXXMMMXXX:::::::::::.....:::::::XXXMMMM MMMXXXXX::::::::::::::::::::::::XXXXX:::::::::...........::::::XXXMMM MMMXXXXX:::::::::::.......:::::::::X::::::::...... ......::::XXXXMMM MMMXXXX:::::::::..............:::::::::::....... ....::::XXXMMM MMMXXXX::::::::..................:::::....... ...::::XXXMMM MMMXXXX:::::::.....................:............ ....::::XXXMMM MMMXXXX:::::::.................................... ....::::XXXMMM MMMXXXX:::::::...................................... .....::::XXXMMM MMMXXXXX::::::....................................... ......::::XXXXMMM MMMMXXXX:::::::.............................................::::XXXMMMM MMMXXXX::::::::............................................::::XXXMMM MMMMXXXX::::::::..........................................::::XXXMMMM MMMXXXX::::::::::.......................................:::::XXXMMM MMMMXXXX:::::::::::...................................::::::XXXMMMM MMMXXXXX::::::::::::..............................::::::::XXXXMMM MMMMXXXXX:::::::::::::.........................::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXX:::::::::::::::...................::::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXX:::::::::::::::::.............::::::::::::::XXXXMMMM MMMMXXXXXX::::::::::::::::::.......::::::::::::::XXXXXXMMMM MMMMXXXXXXXX::::::::::::::::...::::::::::::::XXXXXXXXMMMM MMMMXXXXXXXXX::::::::::::::::::::::\::::XXXXXXXXXMMMM MMMMMXXXXXXXXXX:::::::::::::::::\ \XXXXXXXXXMMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXX:::::::::XXXX\ \XXXXMMMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXX:XXXXXXXXX\ \MMMMM MMMMMMXXXXXXXXXXXXXXXMMM\ \ MMMMMMXXXXXXXMMMMMM \ \ MMMMMXMMMMM \ \ MMMMM \ \ \ MMM \ \ \ \\ M \\\\\\\\ \\\\\\ \\\\ \\ :) Reanimator: dla ciebie też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 taa w prawym dolnym to ja hehe dalej dalej chlopy wrzucac pracki dla naszych kobicisk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 slodziaki-misiaki jestescie, te kotki na pierwszej strone sa cudowne mrrr ;) Dziekuje :* ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Ja rysować nie potrafię ale najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Dlaczego kobiety maja byc dzisiaj traktowane wyjatkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Bo Chuck Norris tak powiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Hehe kto by tego nie powiedzial i Tak Najlepszego Dla wszystkich dziewczyn ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 ja nic nie narysuje, bo czasu nie mam, ale przynajmniej dołączam się do życzeń: Wszytkiego dobrego dla naszych pań! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 Dlaczego kobiety maja byc dzisiaj traktowane wyjatkowo? bo to swieto kobiet ....tak samo, dlaczego wyjatkowo sie traktuje tego co ma urodziny ?? bo to jego swieto i chyba to oczywiste nie? co wcale nie oznacza ze przez reszte roku traktuje sie kogos jak śm@%..hmm...jak powietrze ;) ps. pamietajmy o swietach w szczegolnosci o tych milych :) ale se walnalem normalnie ten tego :P trzymta sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 "bo to swieto kobiet" Aaaaa..... Swieto Kobiet. Tak samo wazne i powaznie traktowane jak Swieto Ziemi. Przez jeden dzien nikt nie rzuca papierkow na ziemie, a dzieci sprzataja lasy. Ale spoko, wszystkiego najlepszego. Cieszcie sie panie swoim dniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 a wiecie że jutro jest międzynarodowy dzien hindusa i tez chce obrazek :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 ''co wcale nie oznacza ze przez reszte roku traktuje sie kogos jak śm@%..hmm...jak powietrze '' reanimator czytaj od poczatku do konca ...i nie rob offtopa oki wrzucac, wrzycac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Alez ja wszystko przeczytalem od poczatku do konca. Smiesz watpic? ;) Tak latwo sie mnie nie pozbedziesz. Co dzisiaj swietujemy? 8 marca powstala pierwsza kobieta? Dlaczego wysyla sie kobietom obrazki jak na walentynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Reanimator, ty tyle nie analizuj, tylko kup kwiatka i daj pani Krysi z bufetu! Ten dzien daje Ci ta sposobnosc. W zwykly uznalaby Cie za wariata. Teraz rozumiesz? Noooo toooo biegnij bracie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Ale dlaczego mam jej kupic kwiatka? Dlatego ze jest kobieta? A coz to za powod? Moge jej kupic jutro kwiatka za to, ze jest tak mila, ze mnie pamieta, wie co lubie i zawsze dba, zeby czekaly na mnie swieze kabanosy drobiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 hehh ... cały DruG ;]] ----------- ninja - wróciłeś :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 swieze kabanosy drobiowe.Hehe, no ale ja nie wiedzialem, ze jestescie tak blisko z panią Krysią :) Bo mi tu chodzi o bezinteresowny gest, w zamian za usmiech jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 dru(g/k) wrak ...moglby dla tej swojej pani z kabanosami wrzucic jakiegos boc/homaza i jak chce moze sobie wrzucac tu caly rok a 8 05 zrobic se brejka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 1. ano.. ja little pisze... doktor po prostu zazdrosci zesmy cos zrobili.. a sam nie mial czasu i sie wyzywa tera ;D 2. ty little.. to jednak kfiatki w kolorze sa.. i lepiej chyba 3. @leander.. a co leander zmaluje w tym roku :> ..czasu coraz mniej ;) pees .. jeszcze raz wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 To i ja się dorzucę WSZYSTKIEGO NAAAAAJLEPSZEGO ODEMNIE!!!! (przepraszam ze render, wiem że nie ten dział,ale chyba dziś wybaczycie..renderuję lepiej niż rysuję :P hm..wyrysowałem jednak cos, z myślą, że liczą się chęci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 dzieki za pracki...dzial nie gra roli teraz ;P jestesmy ponadto w tym watku poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Reanimator, reszta roku to Dzień Faceta, więc bądź łaskaw nie marudzić... A z resztą... Chcesz, to masz... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 heh w takim razie i moje male kiepskie 3d ;p... ale licza sie checi serce dla pań ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 "Reanimator, reszta roku to Dzień Faceta, więc bądź łaskaw nie marudzić..." Heh, i po co mi dajesz nieswiadomie argumenty? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 hehe,to teraz wszystkim facetom którzy coś wrzucili reputacja +1 :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 shogun3d: KFIATEK ?? jak na mój gust powinno być kWiatek :P chyba że to tak specialnie :) tomzar: ale obrzydliwe te serce :PP lepiej by wyglądało bez tej textury i na białym tle no ale liczą się chęci ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Ok, to jeszcze raz serduszko ode mnie dla wszystkich pań (Reanimator, Ty już dostałeś swoje i Ci wystarczy). Na dodatek, żeby pokazać, że jestem romantyczny, cytuję: "Miej serce i patrzaj w serce" PS: to F w kFiatku było celowe, oF course. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi