mis3k Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) jakiś czas temu wrzucałem, motorek. Zrobiłem sobie render w innej scenie. Chciałem go trochę pobrudzić tym razem. Miałem coś więcej z nim zrobić ale nie mam koncepcji więc zostawiam tak jak jest czekając na wenę. K&K mile widziane. High res: http://www.mis3k.idl.pl/new/Tomahawk.jpg Edytowane 8 Luty 2009 przez mis3k
KLICEK Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 modelik spox, moim zdaniem powinienes sie pobawic bardziej z kolorkami, strasznie blado wyszlo :)
Hynol Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 Nie będę oceniał, tylko dam jedną uwagę - jeżeli metal ma być porysowany, zabrudzony czy cuś to warto zmienić wartości odbicia na takich fragmentach - teraz wygląda jakby totalny wrak pociągnięto grubą warstwą bezbarwnego lakieru.
Pawelkos Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 DOF wydaje mi sie nie trafiony, opony, zaciski i tarcze nawet fajnie pobrudzone reszta juz gorzej (poza tym tarcze nie powinny byc brudne w koncu hamulcow pewnie uzywa swie dosc czesto i tarcze nie mialby okazji sie tak zabrudzic), i co to sa te niebieskie ukosne kreski przy przednim i tylnym kole ?
mis3k Napisano 8 Luty 2009 Autor Napisano 8 Luty 2009 Klicek - bawiłem się dość długo w PSie i w danym momencie taka kolorystyka mi przypadła do gustu. Pewnie innego dnia, bym inaczej zrobił. Hynol - zgadza się, też to potem zauważyłem, ale już mi się nie chce z tym bawić na razie. Pawelkos - co do DOF'a to zawsze robie z ZDeptha więc, na czuja. co do tarcz się zgadzam, choć starałem się żeby były wytarte, za mało, trudno. A to niebieskie to Lens Fleara dałem w PSie. dzięki za komenty i słuszne uwagi.
Filip Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 Witam Tak jak hynol pisał tarcze nie pasują totalnie j bym poszedł w ten desen:
mis3k Napisano 9 Luty 2009 Autor Napisano 9 Luty 2009 Filip - spoko, tylko, że w oryginale wyglądają tak: http://imagesme.net/tuvie/dodge-tomahawk2.jpg starałem się zrobić podobne, a wyszły, jak wyszły.
Rekomendowane odpowiedzi