Gość User190 Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Hejka. Tak, jak w temacie - czy jest jakiś skrót (klawiaturowy, a najlepiej klawiatura+myszka) do przerzucania okien z lewego na prawy i z prawego monitora na lewy? Żeby nie trzeba było minimalizować, przesuwać i maksymalizować znowu. Interesuje mnie to głównie pod Viśtą, choć pewnie jeśli jest to w XP też już było. Kiedyś już tego szukałem, ale chyba nic nie znalazłem - może wy macie jakiś patent?
Shogun 3D Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Mam nvidię i nie mam takiej opcji. O którym pasku mowa? Mam xp 64.
chveti Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Mam nvidię i nie mam takiej opcji. O którym pasku mowa? Mam xp 64. Domniemywam , że od okienka, tytułowym ;)
Gość User190 Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 Mam Radka i też nie mam takiej opcji :) Naprawdę Winda nie ma takiej opcji? :>
Shogun 3D Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 No ja tez tak domniemywałem, ale pod prawym klawiszem mam tylko opcje maximize, minimize itp
Loki Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 ja znam tylko opcję przerzucania okienek w programie (do przodu do tyłu) działa w windowsie CTRL+ TAB (w CAD'zie dziala jeszcze do tyłu SHIFT + CTRL + TAB) -------- no może nie koniecznie na temat, i pewnie nie pomogę tym za wiele, ale pomyślałem że podzielę się tą wiedzą :)
kozioo Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 Polecam programik UltraMon - doskonałe narzędzie do zarządzania pracą na wielu monitorach, można definiować własne skróty klawiaturowe:)
Gość User190 Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 O, może być ciekawy, ale czy naprawdę w winblowsie nie ma takiego skrótu?? :>
Rekomendowane odpowiedzi