Napisano 12 Luty 200916 l Hejka. Tak, jak w temacie - czy jest jakiś skrót (klawiaturowy, a najlepiej klawiatura+myszka) do przerzucania okien z lewego na prawy i z prawego monitora na lewy? Żeby nie trzeba było minimalizować, przesuwać i maksymalizować znowu. Interesuje mnie to głównie pod Viśtą, choć pewnie jeśli jest to w XP też już było. Kiedyś już tego szukałem, ale chyba nic nie znalazłem - może wy macie jakiś patent?
Napisano 12 Luty 200916 l Shogun 3D napisał: Mam nvidię i nie mam takiej opcji. O którym pasku mowa? Mam xp 64. Domniemywam , że od okienka, tytułowym ;)
Napisano 14 Luty 200916 l Mam Radka i też nie mam takiej opcji :) Naprawdę Winda nie ma takiej opcji? :>
Napisano 14 Luty 200916 l No ja tez tak domniemywałem, ale pod prawym klawiszem mam tylko opcje maximize, minimize itp
Napisano 14 Luty 200916 l ja znam tylko opcję przerzucania okienek w programie (do przodu do tyłu) działa w windowsie CTRL+ TAB (w CAD'zie dziala jeszcze do tyłu SHIFT + CTRL + TAB) -------- no może nie koniecznie na temat, i pewnie nie pomogę tym za wiele, ale pomyślałem że podzielę się tą wiedzą :)
Napisano 14 Luty 200916 l Polecam programik UltraMon - doskonałe narzędzie do zarządzania pracą na wielu monitorach, można definiować własne skróty klawiaturowe:)
Napisano 15 Luty 200916 l O, może być ciekawy, ale czy naprawdę w winblowsie nie ma takiego skrótu?? :>