mis3k Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Zainspirowany niesamowitymi modelami Bulgarova oraz trailerem filmu G.I.Joe postanowiłem zrobić coś swojego. Będzie to postać żołnierza z elementami mechanicznymi, w klimacie który lubię. Mało wolnego czasu, więc powoli mi to idzie, ale nie śpieszę się. To co na razie jest to wstępne elementy, jeszcze będę je poprawiał, na razie chce zrobić je w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Wow Kozacko to wygląda , poki co mi sie z Iron Manem kojazy ;) ale czysciutko bardzo ;) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 no wlasnie ironman mial ta budowe bardziej subtelna a nie taki "kloc" XD to ma byc robot czy kostium tak z ciekawosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 fajne to to, kojarzy się z botami z unreal tournament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 fajne to to, kojarzy się z botami z unreal tournament Mi to bardziej wygląda na Unreala 2 :P Jak narazie to wygląda cudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 14 Luty 2009 Autor Share Napisano 14 Luty 2009 Dzięki za miłe słowa. Planuje z niego zrobić raczej takiego kloca, mniej subtelnego, ale będę też dużo improwizował. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KvG Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Ostro, na zimę obuwie idealne, każdy metal chciałby mieć takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Buty z uszami - na kostkach - lol. fajnie się prezentują (z wyjątkiem uszu). pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 bardzo "gładko", bardzo "gęsto", bardzo ładnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 ładnie się zapowiada szkoda że siatka apo MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 Coś tam dodałem, ale widzę, że przesadziłem z niektórym elementami i niebawem je wywalę. To i tak baza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 wygląda fajnie tylko nie przesadź z detalem :) i rób górę już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Piękna robota!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 będziesz to jakoś rigował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 bardzo fajnie to wygląda będę oczekiwał na kolejne postępy, powodzenia w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Bardzo mi się podoba.Może tylko w paru miejscach niepotrzebne okrągłości które jakoś mi nie pasują do całości.Dawaj dalej bo początek świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 coraz lepiej, tak z ciekawości pytam "CO TO BĘDZIE??" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 dzięki wszystkim i każdemu z osobna. kamil.ochel: Rigował nie będę, raczej pozował w ZBrushu Indian: Bio-zbroja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi