Napisano 10 Marzec 200421 l Podoba mi sie. Nie znam się na wizualizacjach ale moim okiem bardzo przyzwoite, ładne. Przyczepie się tylko do linji horyzontu. dziwnie się Ziemia urywa. Nie wiem czy tak jest zawsze w wizualizacjach ani czy tak ma być, ma tak być?
Napisano 10 Marzec 200421 l ten ostatni mi sie podoba bardzo. zgrabny od strony projektowej,(jak mniemam :) ) i zgrabnie wykonany, trawniczki są extra. a te domki natomiast to jak z bauchausu :) ale technicznie tez git.
Napisano 10 Marzec 200421 l Domki moim zdaniem przesadnie uproszczone - brak obrobek blacharskich, parapetow czy klamek ale oprocz tego - jakosciowo (technicznie) bardzo starannie wykonane! Budynek - heh klasyczna Vizka:) Bez fajerwerkow ale starannie i ladnie ALE --> brak horyzontu niedopuszczalny i za duzo gory, przycinaj takie ujecia. Podsumowujac - mile i pozytywne wrazenie mimo kilku ALE :) Pozdrawiajet Marek
Napisano 10 Marzec 200421 l No wlasnie brak horyzontu.... przy tych obrazkach choroby jakiejs mozna sie nabawic... sam z domkami na swiecie :(.... :) ALe starannie i ladnie.