Napisano 25 Luty 200916 l Cześć, mam pytania, skąd mogę wykombinować roślinki (krzaki, żywopłoty, drzewa) do wizualizacji 3d interior/exterior ? Mi zależy na tym zeby było to ladne a nie jakieś wycinane 2D, potrzebne mi trójwymiarowe, bo to konieczne do wizek o najlepszej jakości. Zwłaszcza jak liczę V-Rayem i Indigo oraz Kerkythea, w zależnosći od potrzeb ;)
Napisano 26 Luty 200916 l Autor o rany... świetnie! tylko ile na to wydac trzeba. czy jest coś za darmo? :)
Napisano 26 Luty 200916 l skoro miales pieniadze na max'a i wszystkie wymienione silniki renderowania to znajdzies pare groszy na biblioteki evermotion ;) za darmo mozesz pobrac probki
Napisano 27 Luty 200916 l Autor skoro miales pieniadze na max'a i wszystkie wymienione silniki renderowania to znajdzies pare groszy na biblioteki evermotion ;) za darmo mozesz pobrac probki bawię się blenderem.
Napisano 27 Luty 200916 l zawsze możesz sobie sam wymodelować, i wtedy będą dokładnie takie jak chcesz i potrzebujesz. Nie święci garnki lepią. Na początek troche czasu Ci to zajmie, ale później przynajmniej będziesz miał własną bibliotekę unikalnych roślin.