ptaszek Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Hej Zlozylem sobie komputer q8200 i 4gb ram i doradzcie mi prosze jaki system do tego dokupic mysle o xp 64, ale czytalem ze jego wsparcie niedlugo wygasa (tyle ze nie wiem co to znaczy i z czym to sie wiaze - servicepacki?) napiszcie prosze jak maya sie czuje w 32 lub 64 i vista czy xp.. na marginesie.. moge miec dzialalnosc na home? :) dzieki i pozdrawiam
BLADE Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 z tego co wiem to maya działa na linuxie :) zatem przemyślałbym sprawe :) pzdr
Destroyer Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 ale na linuxie brzydko wygląda :P ja mam pod Vistą x64 i nie narzekam ale podobno Windows 7 roxuje :P
bartolomeo Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 ja w pracy robię na XP 64 i jest okej. W domu na XP 32 i też jest okej. Ale w domu niedługo robię przesiadkę na XP 64. I potem czekam na 7ke. Za dużo złego słyszałem (ale tylko słyszałem) o Viscie i Maya.
Kroopson Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 całe studio u nas stoi na XP x64 i wszystko jest cudnie
Rekomendowane odpowiedzi