DaveBorck Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Witam Zmajstrowałem sobie nową stronkę i wrzuciłem na nią reela 2009 www.daveborck.com Zapraszam do komentowania Pozdrawiam DaveBorck
CzAk1 Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Dobre rzeczy robisz a jakoś nie widac byś sie chwalił ;) Mi sie reel podobał chociaż mam wrazenie, że troche za długie. Dodatkowo moment z "Kampanii Piwowarskiej" lecial tak długo, że chyba przeleciała cała reklama (czy jaki to miało charakter)... Sympatyczna strona...podoba mi sie pomysł z tymi figurami. Fajnie wkomponowane to jest tez w reelu przez co całość jest moim zdaniem bardzo spójna i to na + Pozdro
Santi_Animator Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Pogratulować, strona, reel jak i shorty według mnie świetne. Szczególnie przypadł mi do gustu "Exclusion", którego wcześniej nie widziałem. A jak już CzAk1 napisał, całość bardzo spójna. Jeszcze raz gratuluje
ttaaddeekk Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 rzeczywiscie nudnawy pod koniec muza mi strasznie nie pasuje, ale moze sprawa gustu gratki prac, bardzo fajne
kannu Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 serwus :) przydlugawe. ale na plus - fajne wejscie muzy. a najbardziej z tego wszystkiego podobaly mi sie ujecia z pralką. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
kamil.ochel Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 bardzo sprytnie tę stronkę zrobiłeś :) wszystko leży, szorty fajne, reel nie zabójczy ale trzyma poziom i to wysoki chociaż muzykę bym zmienił :) powodzenia i pzdr :)
MaRCuSZ Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Stronka rządzi :) Jednak prostota jest w modzie :) Reel też rządzi :) podoba mi sie model robota i rendering w Animacji "O fragmencie.
streaker Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Widząc, że masz nowego reela spodziewałem się wysokiego poziomu... no i cóż... hmmm... nie zawiodłem się :D Tylko dwie uwagi: brakuje mi ściągnięcia na dysk (lubie sobie na fullscreenie oglądać) i muzyka z reela - po minucie robi się nużąca
skorpion85 Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 No stonka jest wypaśna :) fajne prace :) ta z tym robocikiem jest niezła i jaki rendering :) model tego robota jest rewelacyjny :) Fajne fajne :)
DaveBorck Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 Dzięki panowie:) CzAk1 - nie chwalę się, bo większość z prac jakie robię to materiały wewnętrzne a te mają to do siebie, że nikt się nimi aż tak bardzo nie przejmuje jak choćby puszczanymi po 500 razy reklamami telewizyjnymi. Po za tym jako całość są tak nudne, że są możliwe do obejrzenia tylko przez osoby wtajemniczone w temat, np pralek ;) Z rzeczy robionych w ostatnim roku a trudnych do odszukania za pośrednictwem reela mogę sie pochwalić animacjami do tych dwóch stronek: http://backstage.mug.pl http://www.sensisoft.com druga dostała nagrodę fwa:D Co do muzy to był to jedyny kawałek, który znalazłem i był na licencji creative common pozwalającej na umieszczanie w animacjach, reelach itd. Trzy osoby zabierały się za robienie muzyki, ale każda po 2-3 tygodniach stwierdzał, że nie da rady dlatego wybrałem ten utworek. Dzięki za wszystkie komentarze Pozdrawiam DaveBorck
sly Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Reel wypasiony IMHO. Muzyka jak najbardziej mi się spodobała... pozwalała obrazom płynąć i się nie narzucała. gratulacje. pozdrawiam.
SEB Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Bardzo fajny reel ... bez dwoch zdan na wysokim poziomie. Najbardziej podoba mi stronka SensiSoftu :D. Pozdrawiam.
Daniel_K Napisano 24 Kwiecień 2009 Napisano 24 Kwiecień 2009 Swietna strona i animacje! :) Mam pytanie do autora postu, jakiego silnika renderujacego używałeś do animacji exclusion? mental ray? Dzięki wielkie i pozdrawiam :)
DaveBorck Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Napisano 24 Kwiecień 2009 Dzięki:) Do renderowania prawie zawsze używam mentala, ewentualnie scanline-a jak czegoś mental nie obsługuje i właśnie nimi renderowałem Exclusion Pozdrawiam DaveBorck
Rekomendowane odpowiedzi