Solo Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Witam, Mam mały problem z viewportami. Pod Vistą x64, max 9, z direct x 9.0c Karta grafiki GForce 8800 GTS 512, 2 gb ramu, Intel Quad 2,4 GHz. Włączam maxa jest wszystko normalnie I jak obracam obrazem w viewporcie to pozostałe robią się białe. Szukałem na necie rozwiązań, ale jedynym było, żeby zmienić sterownik wyświetlania, u mnie się tak dzieje na DX jak i na OpenGL Poradźcie coś, proszę :) Pozdrawiam i z góry dziękuje, Solo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eustach Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Miałem podobny problem i chyba service pack do maxa to naprawił, spróbuj jeszcze wyłączyć kompozycje pulpitu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Service pack pomorze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Dzięki ;) Wyłączyłem kompozycje i działa poprawnie :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon Heart Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Mam ten sam problem_że tak skromnie spytam jak ta kompozycje wyłączyć?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi