Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

10 sekund moze nie zawsze wystarczyc, ale przy takich cichociemnych, albo podnoszeniu ciezaru, styknie spokojnie.

Chodzi o to, zeby konkurowac ze soba animacja, a nie dlugoscia historii, randerem, itp.

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 45,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No właśnie długość animacji zależy też od tego co się animuje, więc nie wiem czy w regulaminie to określać czy przy każdym speedzie w zalezności od tego jaki jest temat?

W regulaminie można napisać, że założyciel nowego speeda musi określić maksymalną długość animacji w przedziale 10 -20s czy coś takiego, chyba, że będzie dialog z przestojami więc może być dłużej, hmm nie wiem jak to okreslić, żeby miało uniwersalne zastosowanie :D

Napisano

bardzo mi sie podoba co tu powstaje, cos jak św.p. 10 seconds club. chetnie sam cos poanimuje do tematu. kiedy nastepny? (wyluzujcie juz z tym regulaminem:) pozdr

Napisano

mastahcez jakieś zasady muszą być fakt nie da się uszczęśliwić wszystkich ale coś jednak trzeba ustalić ;) jak masz coś do dodania to wal! ;)

A co następnego speeda to wystartuje nie wcześniej niż po zakończeniu tego :D

a potem zwycięzca będzie miał trochę czasu żeby wymyslić nowy temat i wystartować speeda :)

Napisano

Ograniczenie czasowe musi być i jestem bardziej za 10 sekundami niż 30. A skoro osoba taka jak Destroyer lubi strzelić długi filmik, to z krótkim tym bardziej powinno być wszystko bardziej dopracowane :). Osobiście to miałbym problem z 30 sekundami skończenia w czasie, a jeżeli takie by było ograniczenie, to sugerował bym się, że nie może być 3 razy krótszy i starał bym się mieć te 30s.

Jestem ZA nieruchomą jedną kamerą.

Napisano

hmmm oki może na początek 14s takie happy medium? :)

Był nawet 10s club ale sami widzieli, że 10s to za mało i zrobili 11s Club a tamten zamknęli :D (joke)

Dzisiaj postaram się regulamin zapostować.

Ale jeszcze przywołam tą sprawę już nie samej animacji a prezentacji

sonda #16 trafiła na główną i jesli się nie mylę trwała 2 dni a zagłosowało w niej 117 osób, #17 żaden moderator nie wyczaił i przez 4 dni swój głos oddało tylko 35 osób więc myślę że można zrobić coś żeby wyglądała na tyle dobrze żeby nadawała się na główną :) np. ja praktycznie nie zaglądam do działu 2D ale jak na głównej jest link do głosowania w speed paintingach to oddaje swój głos :)

Więc tak jak już pisałem wcześnije każdy z uczestników w wątku 'bitewnym' rzuciłby przygotowany przez siebie obrazek promocyjny korzytając z gotowego templata to jest dosłownie 1 min roboty :) i do tego przygotował kod na sondę kolejna 1 minuta max

Obraek template PSD

Kod template:

[*URL=Link do animacji"][*B][*SIZE=4]Nazwa usera[/size][/b] [/url]

[*URL=Link do animacji"][*IMG]link do obrazka promocyjnego[/img][/url]

-----------------------------------------------------------

Przykład:

[*URL=http://vimeo.com/3947073][*B][*SIZE=4]Destroyer[/size][/b] [/url]

[*URL=http://vimeo.com/3947073][*IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/4/1/weaponofultimatedestruction/f_destroyerm_0d6873a.jpg[/img][/url]

A tak to bedzie wyglądać i działać:

Destroyer

f_destroyerm_0d6873a.jpg

-----------------------------------------------------------

Chyba każdy powinien załapać jak to się robi :D

Dzięki temu będzie można zrobić dobrze wyglądającą sonę poniżej 1 minuty :)

dobry pomysł? zły pomysł?

Napisano

dobra mastahcez będzie na Ciebie bo się zgodziłeś :D

Regulamin już stoi teraz zagadam do jakiegoś moda żeby to przykelił i jutro jak bitwa wystartuje wrzucam nowy temat na speeda ;)

Regulamin

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Hej mam jeszcze jeden pomysł:)

może robić galerię zwycięzców coś na kształt tego co mają w speedpaintingach? :) klik

Myślę, że to byłaby dodatkowa promocja i motywacja, co wy na to? :)

Uważam, że to dobry pomysł i w końcu jakaś fajniejsza nagroda za wygranie speeda :D

Napisano
Hej mam jeszcze jeden pomysł:)

może robić galerię zwycięzców coś na kształt tego co mają w speedpaintingach? :) klik

Myślę, że to byłaby dodatkowa promocja i motywacja, co wy na to? :)

Uważam, że to dobry pomysł i w końcu jakaś fajniejsza nagroda za wygranie speeda :D

Dobry pomysł, jestem za :)

Napisano
no ale zainteresowanie

to milczenie mam rozumeić jako zgodę? :P

Tak xD ...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.