Reanimator Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 10 sekund moze nie zawsze wystarczyc, ale przy takich cichociemnych, albo podnoszeniu ciezaru, styknie spokojnie. Chodzi o to, zeby konkurowac ze soba animacja, a nie dlugoscia historii, randerem, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 No właśnie długość animacji zależy też od tego co się animuje, więc nie wiem czy w regulaminie to określać czy przy każdym speedzie w zalezności od tego jaki jest temat? W regulaminie można napisać, że założyciel nowego speeda musi określić maksymalną długość animacji w przedziale 10 -20s czy coś takiego, chyba, że będzie dialog z przestojami więc może być dłużej, hmm nie wiem jak to okreslić, żeby miało uniwersalne zastosowanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 bardzo mi sie podoba co tu powstaje, cos jak św.p. 10 seconds club. chetnie sam cos poanimuje do tematu. kiedy nastepny? (wyluzujcie juz z tym regulaminem:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 mastahcez jakieś zasady muszą być fakt nie da się uszczęśliwić wszystkich ale coś jednak trzeba ustalić ;) jak masz coś do dodania to wal! ;) A co następnego speeda to wystartuje nie wcześniej niż po zakończeniu tego :D a potem zwycięzca będzie miał trochę czasu żeby wymyslić nowy temat i wystartować speeda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 w takim razie ja bym ustalil maly limit czasowy na glosowania bo juz mnie cisnie zeby sie wziac za jakas animke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 o 19:12 kończy się sonda wytrzymaj "szatanie" :P Choć koniec sondy nie równa się początkowi nowego speeda czasem mija ładnych kilka dni niż nowy speed wystartuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Ograniczenie czasowe musi być i jestem bardziej za 10 sekundami niż 30. A skoro osoba taka jak Destroyer lubi strzelić długi filmik, to z krótkim tym bardziej powinno być wszystko bardziej dopracowane :). Osobiście to miałbym problem z 30 sekundami skończenia w czasie, a jeżeli takie by było ograniczenie, to sugerował bym się, że nie może być 3 razy krótszy i starał bym się mieć te 30s. Jestem ZA nieruchomą jedną kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animator Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ja się podpisuje pod tym, i czekam na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 hmmm oki może na początek 14s takie happy medium? :) Był nawet 10s club ale sami widzieli, że 10s to za mało i zrobili 11s Club a tamten zamknęli :D (joke) Dzisiaj postaram się regulamin zapostować. Ale jeszcze przywołam tą sprawę już nie samej animacji a prezentacji sonda #16 trafiła na główną i jesli się nie mylę trwała 2 dni a zagłosowało w niej 117 osób, #17 żaden moderator nie wyczaił i przez 4 dni swój głos oddało tylko 35 osób więc myślę że można zrobić coś żeby wyglądała na tyle dobrze żeby nadawała się na główną :) np. ja praktycznie nie zaglądam do działu 2D ale jak na głównej jest link do głosowania w speed paintingach to oddaje swój głos :) Więc tak jak już pisałem wcześnije każdy z uczestników w wątku 'bitewnym' rzuciłby przygotowany przez siebie obrazek promocyjny korzytając z gotowego templata to jest dosłownie 1 min roboty :) i do tego przygotował kod na sondę kolejna 1 minuta max Obraek template PSD Kod template: [*URL=Link do animacji"][*B][*SIZE=4]Nazwa usera[/size][/b] [/url] [*URL=Link do animacji"][*IMG]link do obrazka promocyjnego[/img][/url] ----------------------------------------------------------- Przykład: [*URL=http://vimeo.com/3947073][*B][*SIZE=4]Destroyer[/size][/b] [/url] [*URL=http://vimeo.com/3947073][*IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/4/1/weaponofultimatedestruction/f_destroyerm_0d6873a.jpg[/img][/url] A tak to bedzie wyglądać i działać: Destroyer ----------------------------------------------------------- Chyba każdy powinien załapać jak to się robi :D Dzięki temu będzie można zrobić dobrze wyglądającą sonę poniżej 1 minuty :) dobry pomysł? zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 spoko maroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 (edytowane) dobra mastahcez będzie na Ciebie bo się zgodziłeś :D Regulamin już stoi teraz zagadam do jakiegoś moda żeby to przykelił i jutro jak bitwa wystartuje wrzucam nowy temat na speeda ;) Regulamin Edytowane 4 Kwiecień 2009 przez Destroyer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Hej mam jeszcze jeden pomysł:) może robić galerię zwycięzców coś na kształt tego co mają w speedpaintingach? :) klik Myślę, że to byłaby dodatkowa promocja i motywacja, co wy na to? :) Uważam, że to dobry pomysł i w końcu jakaś fajniejsza nagroda za wygranie speeda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Hej mam jeszcze jeden pomysł:) może robić galerię zwycięzców coś na kształt tego co mają w speedpaintingach? :) klik Myślę, że to byłaby dodatkowa promocja i motywacja, co wy na to? :) Uważam, że to dobry pomysł i w końcu jakaś fajniejsza nagroda za wygranie speeda :D Dobry pomysł, jestem za :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 no ale zainteresowanie :) to milczenie mam rozumeić jako zgodę? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 no ale zainteresowanie to milczenie mam rozumeić jako zgodę? :P Tak xD ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi