Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

and the winner is ;), chciało by się powiedzieć, oryginalny pomysł.

Powodzenia.

//pozdr.

A przy okazji Prośba o poprawienie nazwy wątku (dodaj ChC11) ;) to ułatwia później sortowanie tematów wg edycji.

Napisano

Chlopaki, dziekuje za pochwaly. Czasami mam wrazenie ze moje pace najlepsze sa na etapie szkicu i nie bardzo potrafie przelozyc to na fajny efekt finalny. Niemniej jednak doloze wszelkich staran i moze tym razem sie uda :)

Miriam: poprawki w tytule posta poprawione

Napisano

O w mordę :)

Domki na trąbie są na etapie przemyśliwania.. ale o kłach zwyczajnie zapomniałem... no ładnie.

Dzięki wielkie za celną obserwację.

Napisano

Udało Ci się stworzyć temu miastu fajny klimacik strasznie, szczególnie ciekawy jest ten drugi rysunek. Taka odręczno - starodawna oprawa dodaje mu charakteru :) Fajnie byłoby zobaczyć więcej i dokładniej w takim stylu... Mi to przywiodło na myśl świat dysku (czyi moim zdaniem skojarzenie bardzo pozytywne ;)

Napisano

Dziekuje. Tez mam wrazenie, ze ide troszke do przodu i o to w tym wszystkim chyba chodzi :) Jestem swiezo po urlopie i mam nadzieje dzis skaonczyc slonika zeby nie bylo ze zostawilem rozgrzebane, choc wiem ze w pospiechu slabo sie raczej pracuje.

Pozdrawiam

Napisano

Kruca bomba malo casu... Na szybko (2 i pol h) wrzucam obrazek. Obawiam się, że dużo więcej nie będzie.

sloniu_small.jpg

Pozdrawiam

Napisano

Kurcze, chlopaki dziekuje za komplementy, to strasznie jest mile. Niestety sam wiem jak daleko mi jest do OK, ale najwazniejsze, ze jest postep i ktos go zauwaza. Swoja droga teraz jak patrze w miare swiezym okiem na tego slonia po chwili przerwy i poswieceniu sie innemu zajeciu to tyle rzeczy mnie w nim drazni i tyle chcialbym poprawic, ze slabo sie robi... ale to jest nie do unikniecia.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.

Napisano

Fajnie wyszło ostatecznie. Przy dobieraniu kolorów udało Ci się utrzymać ten fajny klimacik... No i dobrze, że zawarłeś te wcześniejsze rysunki :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności