Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 10,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

and the winner is ;), chciało by się powiedzieć, oryginalny pomysł.

Powodzenia.

//pozdr.

A przy okazji Prośba o poprawienie nazwy wątku (dodaj ChC11) ;) to ułatwia później sortowanie tematów wg edycji.

Napisano
  • Autor

Chlopaki, dziekuje za pochwaly. Czasami mam wrazenie ze moje pace najlepsze sa na etapie szkicu i nie bardzo potrafie przelozyc to na fajny efekt finalny. Niemniej jednak doloze wszelkich staran i moze tym razem sie uda :)

Miriam: poprawki w tytule posta poprawione

Napisano

piknie...

teraz tylko dociśnij to do końca i masz drugiego żółtaczka przy nicku :D

Napisano

Liczę, że przemyślisz te budynki na trąbie!! Co do szkicu, mam tak samo... podciągnij to, oj podciągnij!!

Napisano

Heheh widze, ze jak na cgsociety wygrywa zolw niosacy miasto tu u nas bedzie slonik :) w przeciwienstwie do nich mogles wymyslec cos szybszego :)

Napisano

Pierwsza myśl jaka mi przysła po samym temacie to Świat Dysku. Nie jest to świat dysku ale mój głos napewno ma.

Napisano
  • Autor

O w mordę :)

Domki na trąbie są na etapie przemyśliwania.. ale o kłach zwyczajnie zapomniałem... no ładnie.

Dzięki wielkie za celną obserwację.

Napisano

Udało Ci się stworzyć temu miastu fajny klimacik strasznie, szczególnie ciekawy jest ten drugi rysunek. Taka odręczno - starodawna oprawa dodaje mu charakteru :) Fajnie byłoby zobaczyć więcej i dokładniej w takim stylu... Mi to przywiodło na myśl świat dysku (czyi moim zdaniem skojarzenie bardzo pozytywne ;)

Napisano
  • Autor

Dziekuje. Tez mam wrazenie, ze ide troszke do przodu i o to w tym wszystkim chyba chodzi :) Jestem swiezo po urlopie i mam nadzieje dzis skaonczyc slonika zeby nie bylo ze zostawilem rozgrzebane, choc wiem ze w pospiechu slabo sie raczej pracuje.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Kruca bomba malo casu... Na szybko (2 i pol h) wrzucam obrazek. Obawiam się, że dużo więcej nie będzie.

sloniu_small.jpg

Pozdrawiam

Napisano

podzielam zdanie pana rosikowskiego... z konkursu na konkurs ostro skaczesz z jakością.

Napisano
  • Autor

Kurcze, chlopaki dziekuje za komplementy, to strasznie jest mile. Niestety sam wiem jak daleko mi jest do OK, ale najwazniejsze, ze jest postep i ktos go zauwaza. Swoja droga teraz jak patrze w miare swiezym okiem na tego slonia po chwili przerwy i poswieceniu sie innemu zajeciu to tyle rzeczy mnie w nim drazni i tyle chcialbym poprawic, ze slabo sie robi... ale to jest nie do unikniecia.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.

Napisano

Fajnie wyszło ostatecznie. Przy dobieraniu kolorów udało Ci się utrzymać ten fajny klimacik... No i dobrze, że zawarłeś te wcześniejsze rysunki :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.