adek Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Maxon wydało zestaw poprawek dla swoich sztandarowych programów: CINEMA 4D R11 oraz BodyPaint 3D R4. Do pobrania ze strony producenta. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=553
makak Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Teraz od R.11 to jest auto update (no chyba, że się go wyłączy), więc userzy, są raczej na bieżąco.
adek Napisano 17 Marzec 2009 Autor Napisano 17 Marzec 2009 Tak. Ale firma wydała komunikat. Myślę, że zbyt dużo ostatnio głośno o produktach innych firm. A dawno nie pisałem nic o Cinema4D :)
Double_G Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 A ja biedny dalej na 10 i pół śmigam. Dobrze, że chociaż mam vraya :D
jakus Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Ciekawe czym zaskoczy nas kolejna odsłona cinemki. Osobiście czekam na lepsze partikle i dynamiksy bo tego trochę brakuje patrząc nawet na darmowego blendera gdzie są one ciekawie rozwiązane. Jeżeli nic z tego nie zobaczę to może będzie pora na naukę Houdini'ego. Im wiecej newsow o C4d tym lepiej ;]
skocu Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 A ja czekam aż przerobią mataball w coś w stylu Zsphere.
makak Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Im wiecej newsow o C4d tym lepiej ;] True, true... A ja przyznam, że wolałbym coś nowego do modelowania/selekcji, poprawić deformery, ot ulepszyć narzędzie scale, aby mógł jednocześnie skalować grupy poly do ich środków. Heh, czy dużo pragnę? ;) Choć podejrzewam, że się nie doczekam i że pewnie zrobią particle i dynamicsy, bo wszyscy już od dawna ich o to męczą, więc się pewnie jakus doczekasz :)
Rekomendowane odpowiedzi