Napisano 17 Marzec 200916 l Maxon wydało zestaw poprawek dla swoich sztandarowych programów: CINEMA 4D R11 oraz BodyPaint 3D R4. Do pobrania ze strony producenta. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=553
Napisano 17 Marzec 200916 l Teraz od R.11 to jest auto update (no chyba, że się go wyłączy), więc userzy, są raczej na bieżąco.
Napisano 17 Marzec 200916 l Autor Tak. Ale firma wydała komunikat. Myślę, że zbyt dużo ostatnio głośno o produktach innych firm. A dawno nie pisałem nic o Cinema4D :)
Napisano 17 Marzec 200916 l Ciekawe czym zaskoczy nas kolejna odsłona cinemki. Osobiście czekam na lepsze partikle i dynamiksy bo tego trochę brakuje patrząc nawet na darmowego blendera gdzie są one ciekawie rozwiązane. Jeżeli nic z tego nie zobaczę to może będzie pora na naukę Houdini'ego. Im wiecej newsow o C4d tym lepiej ;]
Napisano 18 Marzec 200916 l Im wiecej newsow o C4d tym lepiej ;] True, true... A ja przyznam, że wolałbym coś nowego do modelowania/selekcji, poprawić deformery, ot ulepszyć narzędzie scale, aby mógł jednocześnie skalować grupy poly do ich środków. Heh, czy dużo pragnę? ;) Choć podejrzewam, że się nie doczekam i że pewnie zrobią particle i dynamicsy, bo wszyscy już od dawna ich o to męczą, więc się pewnie jakus doczekasz :)