jarross Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 (edytowane) 3dmax+vray Edytowane 22 Marzec 2009 przez jarross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Przyjemne, aczkolwiek niktore ujecia mdle - trawka choc ma monotonny kolor bardoz mnie sie podoba - jak robiona?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 jakoś tak blado, mało kontrastu moim zdaniem, ale tak jak Morphe uważam że poza tym fajnie. hmm o "mlecznie" to by bylo dobre okreslenie. Spróbuj podciągnąć kontrast w fotoszopie i będzie gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 No dzienne mi sie bardzo podobają, szkoda że trawa taka Ci wyszła troche..bez jaj. zwłaszcza widać to na 2 renderze, porównując trawę do iglaków. Fajna mieszkaniówka, podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 I te dachówki za jasne! Za mocny bump na ścianach... A światło to już ciut ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Dunablaster nie wiesz co to tynk to cicho sza... bump jest bardzo w porzo !!, dachówki też ok. W ogóle do budynków za nic bym się nie przyczepił. Tylko otoczenie lekko gorsze, mi się kostka i pewne zielone elementy nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqas87 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 najlepszy ten z widokiem kamera w trawie :) no może materiał grila jakiś dziwny wyszedł ale minimalnie. ale się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi