adek Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Na blogu Nicka Campbella greyscalegorilla pojawiły się dwa filmy przedstawiające najczęściej popełniane błędy w programie After Effects i sposoby jak sobie z nimi radzić. Myślę, że warto dodać sobie tego bloga do ulubionych, warto zapoznać się również z innymi zamieszczonymi na blogu materiałami. Naprawdę znajdziecie tam masę wartościowych materiałów poświęconych tematyce After Effects oraz Photoshopowi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=577
ttaaddeekk Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 czemu wszyscy grafik dezajnerzy wygladaja tak samo :D ta sama fryzura te same wazkie okulary i kilkudniowy zarost
Kulki Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Zostań grafik dizajnerem to się dowiesz;) A ten tutek to taki trochę dla baaaaardzo nie zaawansowanych:D
n-pigeon Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 @ttaaddeekk Ta sama fryzura ponieważ nie chce im się strzyc i nie wiedzą co specjalnie mieliby z włosami zrobić (dynda im to :P ), a sterczące na żel włosy, ponieważ nie opadają na oczy. Okulary ponieważ je potrzebują bo słabo widzą, a innych oprawek nie sprzedają (taka moda jest to nie mają większego wyboru). Ich praca nie polega na kontaktach z ludźmi (nie są przedstawicielami banku) więc ni muszą się golić, z resztą rozumiem ich, jak mam wolne też się nie gole :P Ogólnie mają luźne podejście do świata więc robią jak im wygodnie, żeby tylko wyglądało w miarę normalnie :D
happy-angel Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 ttaaddeekk >> ty chyba nie widziales adminow co mieszkaja w serwerowni i ubieraja sie pod "Kananowicz Syle" :D
KoMic Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 biedne, nawet bardzo biedne. podstawy podstaw jakjej kolwiek kontroli animacji
uncle Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 nie no nie mam pytan, to jest zagadnienie z poziomu "gdzie sie podzialy moje te 3 osie co byly wczesniej??!?!?!?!? ----> nacisnij X" serio zeby robic tutorial o tym to raz, a news o tym to... ;D
happy-angel Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Jak narazie zobaczylem 37/58 filmikow i po przeczytaniu komentarzy do newsa stwierdzilem ze jestem tutaj starsznym noobem bo znalazlem w tych materialach sporo ciekawych informacji. PS: adek dzieki za news'a
Rekomendowane odpowiedzi